Бомба: Емануела в страстна афера с бившия на Лияна! (Махмуд лудна по зеленооката красавица – виж тук)

Бомба: Емануела в страстна афера с бившия на Лияна! (Махмуд лудна по зеленооката красавица – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Емануела завъртя главата на кюрда Махмуд, бащата на детето на Лияна!

Топ сензацията на годината – в това обещава да се превърне новината за изненадващата любов между Емануела и кюрда Махмуд. Името му сигурно ви звучи познато и с пълно право. Защото Махмуд Йозджан е бившият мъж на Лияна. И баща на дъщеря й Дениз.

Емануела

Емануела е влязла под кожата на бившия на Лияна – Махмуд Йозджан

Връзката на хубавата Лияна и Махмуд продължи години наред като през по-голямата част от времето той беше в чужбина. Двамата се виждаха рядко, а впоследствие и отношенията им се влошиха. Заради опитите на кюрда да държи в подчинение любимата си.

Към днешна дата той се грижи за щерка си Дениз, а с Лияна отношенията му са чисто формални. Свободният и необвързан Махмуд обаче хвърлил око на чалга дивата Емануела. С която го запознали преди няколко месеца общи приятели.

Не е ясно доколко сериозни са чувствата им към настоящия момент, но източници разказват, че Махмуд посещава Емануела при всеки удобен момент. И дотолкова я „взел под крилото си“, че бил готов да я брани и защитава от всеки, който иска да й навреди по някакъв начин.

„Емануела е силно впечатлена от мъжеството и силата на характера на този мъж. Галантен, разумен, истински джентълмен. Той няма нищо общо с момченца от типа на Митко Динев. Които имат още жълто около устата, но се правят на голямата работа. Дано да им се получат нещата“, коментират източниците.

И са убедени, че разривът между Лияна и Махмуд не се е дължал на церберския му характер, а просто на несъответствие между двамата. И основно на клюки и лъжи по медиите у нас, които го представяли като чудовище.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар