Драма в дома на Катя и Здравко: Певицата напусна брачното ложе, той е бесен! (още подробности)

Драма в дома на Катя и Здравко: Певицата напусна брачното ложе, той е бесен! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Катя и Здравко се разделиха на дърти години!

Катя и Здравко от Ритон направиха панаир на феновете си и то на дърти години. Преди дни се разбра, че двамата са се разделили. Но не изцяло, а само по отношение на брачното ложе. Идеята била на Катя, а Здравко, макар и бесен, нямал думата.

Катя и Здравко

Катя и Здравко от Ритон спят отделно

Оказа се, че Катя Михайлова си преместила нещата от общата спалня в гостната, за да е по-близо до фитнес залата в дома си. И да не се разсейва и влияе от мързела на мъжа си.

Тя решила да влезе в перфектна форма за големия им концерт в НДК, където дуетът ще отбележи 40-годишнината си на сцената. Катя от Ритон, която от години се оплаква, че качва килограми дори от въздуха, се заинатила да отслабва.

Тя си изготвила сама диетата, която обаче съчетавала с бесни тренировки във фитнеса. „Започвам с 15 минути кардио, после правя упражнения с тежести, а след това се връщам обратно на кростренажора. Здравко много ме дразни. Идва, завърта се около мен, казва, че и той трябва да се включи, а после се изнизва по терлици“, разказва певицата.

Катя Михайлова не крие, че винаги благородно е завиждала на съпруга си за добрия ген, който има и който не му позволява да пълнее лесно. „Добре му е на него. Стига му едва седмица преди концерт и е отслабнал с няколко килограма. Аз обаче съм по-тежка гемия и не ми се получава като на него“, споделя чаровницата.

Здравко пък хем се радвал на волята на жена си, хем бил бесен, е го е оставила да спи сам в спалнята. И дори се зарекла, че няма да се върне при него докато не мине големият им концерт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар