Съпругата му Милена е смазана: Виж какъв палат подарява Фицата на бременната си любовница!

Съпругата му Милена е смазана: Виж какъв палат подарява Фицата на бременната си любовница!
3 (60%) 2 votes

Филип Аврамов – Фицата е същински бащичко, татко му също се женил два пъти и има три деца!

Актьорът Филип Аврамов, по-известен просто като Фицата, е в процес на развод с дългогодишната си съпруга Милена Спиридонова. Красавицата, която е също актриса и която дари Фицата с първородната му дъщеричка Рая, от месеци не е на себе си.

Фицата

Фицата се кани да вдигне истински палат за бременната си любовница. Нещо, което така и не стори за жена си Милена

Само доскоро тя се кълняла в съпруга си и била готова да сложи ръката си в огъня заради него. А и как да бъде другояче, когато самият той тръбеше по интервюта, че тя е единствената и незаменима в живота му.

Е, оказа се, че не само е заменима, но и това стана по-бързо от очакваното. Заслепен от мераците си към красивата певица Севинч Ибрахим, Фицата набързо й наду корема. След това обаче не я заряза като повечето мъже, а поне има доблестта да признае на жена си и да заживее със Севинч.

Милена Спиридонова обаче едва не се гътнала като разбрала какво е приготвил екс благоверният й за другата. А именно палат, който ще строи за нея и детето им в столичния квартал „Надежда“, където Аврамов има бащин имот.

Той е решил да вдигне огромна къща на два етажа, с красив и зелен двор и басейн. За да може новата му любима да се чувства като принцеса. Това силно наранило Милена, която никога не получила подобно отношение от Филип Аврамов.

Всъщност приятели на Фицата се шегуват, че той е същински бащичко. Баща му Георги Аспарухов също бил доста влюбчив, имал два брака на онова време и три деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Съпругата му Милена е смазана: Виж какъв палат подарява Фицата на бременната си любовница!”

  1. Елена

    апр. 25. 2017

    Фица,жаля те,но ще разбереш късно защо!!!До тази миризлива кадъна ли опря(знам,живяла съм дълго в Разград)То една Севинч,то една Ибрахим,ха,ха,ха……Много тъпо си го решил,ама ти си знаеш!!!

Добавете коментар