Диляна Попова: Не си падам по тъпите свалки! Жените понякога обичаме да бъдем лъгани (виж какво разкри тук)

Диляна Попова: Не си падам по тъпите свалки! Жените понякога обичаме да бъдем лъгани (виж какво разкри тук)
2 (40%) 1 vote

Диляна Попова призна, че не е жена, която би се вързала на класическа свалка от мъж!

Актрисата и модел Диляна Попова даде интервю за предаването „120 минути“ по Би Ти Ви. В него тя разкри своята истина за мъжете и жените, както и факта, че никой мъж няма да успее да пробие при нея с евтина и банална свалка.

Диляна Попова

Диляна Попова не си пада по евтините свалки, търси други качества и различност у мъжете

„Мразя, направо ненавиждам изтъркани лафове от сорта на колко си красива или нелеп опит за проява на чувство за хумор. Само с цел да те вкара в кревата. Ние жените сме по-романтични от мъжете и искаме да бъдем обградени от романтика. Понякога дори ни харесва да бъдем лъгани, но лъгани красиво. А мъжете често се възползват от това“, разкрива Диляна Попова.

Тя признава, че си пада по по-креативни мъже, които имат различен подход към жените и са склонни да ги изненадват с нещо наистина неочаквано. В момента обаче няма сериозна връзка и се е отдала единствено на сина си Борил и на работата.

„В отглеждането на Борил също не съм като повечето майки, които разчитат на изградени стереотипи. Обичам да наблюдавам сина си и да виждам от какво има нужда. Той е отделна и различна личност, макар и още малък. И самият той ми показва какъв е и от какво има нужда“, споделя хубавицата.

Огромното й успокоение в отглеждането на сина на Асен Блатечки идва от факта, че има на сто процента отдаден педиатър. Който бил на разположение по всяко време. На тази лекарка тя е повече от благодарна и препоръчва подобен специалист на всички майки.

Що се отнася до свободното време и почивките, Попова обожава да отдъхва в Занзибар. Където всичко било различно – и въздуха, и светлината дори. А местните хора я карали да се чувства като преродена и пълна с щастие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар