Изненада: Луиза Григорова и Мартин Макариев стягат сватба? (Бременна ли е актрисата)

Изненада: Луиза Григорова и Мартин Макариев стягат сватба? (Бременна ли е актрисата)
Гласувайте за статията

Луиза Григорова е на върха на щастието си

Луиза Григорова вдига луда сватба през лятото. Звездата от „Откраднат живот” ще каже заветното „да” на своя любим Мартин Макариев. Тя и режисьорът са избрали дата за бракосъчетанието си през юли. Сватбеното тържество ще бъде в близост до град Балчик, до брега на морето. Двамата ще се врекат във вярност в малка църквичка в крайморския град.

Луиза Григорова

Луиза Григорова минава под венчило

Луиза Григорова изобщо не е привърженик на пищните тържества. Отдавна актрисата е на мнение, че не обича да й се бъркат в личното си пространство. За това тя е решила тържеството да бъде скромно, но за сметка на това много романтично. Тя не иска то да е пищно и грандиозно, както прилича на звезди, защото не се чувства такава.

Луиза Григорова и Мартин Макариев са заедно повече от четири години. Но най-накрая двойката е решила да узакони връзката си. Звездата от „Откраднат живот” е категорична, че режисьора е нейния човек. Двамата изживяват нов ренесанс на връзката си. Те не спират да се обичат, а с всеки един ден доверието им расте. Не се отделят и винаги зачитат мнението на другия.

„Обичаме се дори повече, отколкото в началото на връзката ни. Разбрахме, че не можем да живеем един без друг. Щастливи сме заедно и искаме да остареем така. Аз наистина съм една щастлива жена”, радостна е крехката актриса.

Мечтата на Луиза било венчавката да бъде не само скромна, но и гощавката да продължи в стил хипи. Затова решила най-близките й приятели, свидетели на щастието й, да хванат китарите и да запалят огньове на брега на морето. А за бяла булчинска рокля и съответните аксесоари на красивата актриса изобщо не й идвало на ум.

Съобщението за предстоящата им сватба веднага разбуни духовете в публичното пространство. Злите езици дори прогнозираха, че Григорова очаква бебе, заради което бързат. Но клюката не се оказа истина, предвид тънката й талия.

„Мартин наистина много я обича. И изпълнява всяка едно нейно желание. Истината е, че тя не иска пищна венчавка, а много романтична. И той е готов да й даде това, което тя желае”, разкриват запознати с подготовката на сватбата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар