Глория бясна на Иван Лечев заради Симона

Глория бясна на Иван Лечев заради Симона
Гласувайте за статията

Глория не е възприела никак добре решението на Иван Лечев!

Певицата Глория не е доволна от отношението на Иван Лечев към щерка й Симона. Фолк дивата е възприела избора на китариста, да обяви за победител в двубоя Радко Петков, като подигравка с дъщеря й.

Глория осъжда Иван Лечев заради Симона

Глория не одобрява отношението на Иван Лечев към Симона

Според изпълнителката на „Крепост“, Иван не е постъпил изобщо професионално. Тя считала, че Мони е отвяла своя съперник и е трябвало да победи в конкретния сблъсък, научи екипът на Kliuki.bg.

Глория не се трогвала от факта, че Симона Загорова все пак продължава в „Гласът на България“. Тя смятала, че е унизително да не бъде избрана от Иван Лечев, понеже считала дъщеря си за най-добрата там.

Междувпрочем, решенията на китариста на ФСБ досега изглеждат най-скандални. Вчера той избра Джени Шен пред Десислава Ашикова, с което също си навлече доста критики в интернет.

Поведението на Лечев в предаването изглежда много пристрастно. Преди да избере Радко, той обяви пред всички, че го чувства като свой син. Че му е любимец, си личи отдалеч, заради което не е странно, че го предпочете пред Симона.

Глория обаче държала нейната дъщеря да бъде победител навсякъде. Затова вече изобщо не уважавала Иван Лечев и нямала никакво намерение някога да застане на една сцена с него.

Примата има и друг повод да се ядосва. Щерка й отиде в отбора на Поли Генова, а се говори, че Гло изобщо не понася звездата от „Евровизия“. Все пак обаче Симона предпочете Поли пред друг враг на майка си – Камелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар