Властта се размаза: Затрупа с цветя и подаръци рожденичката Лили Иванова! (първи снимки от партито и честитките)

Властта се размаза: Затрупа с цветя и подаръци рожденичката Лили Иванова! (първи снимки от партито и честитките)
5 (100%) 1 vote

Президентът Румен Радев и куп политици с цветя и подаръци за Лили Иванова!

Примата на родната естрада Лили Иванова закова още една годинка от житейския си път. Вчера тя отпразнува рождения си ден в елитен столичен ресторант, който разбира се, беше затворен само за нея и вип гостите й.

Лили Иванова

Рожденичката Лили Иванова грее пред огромната и разкошна торта

Сред отбраните персони, които имаха удоволствието лично да поздравят звездата и да се чукнат за нейно здраве, бяха две от жените на бившия кмет на столицата Стефан Софиянски. На тържеството блеснаха съпругата му Алиса и дъщеря му Ива Софиянска – Божкова.

Докато течеше празненството, а Лили Иванова духаше свещичките на тортата, в апартамента й на ул. „Оборище“ куриери носеха един след друг огромни букети, кошници с цветя и подаръци. Все от отбрани светски персони.

Политическият елит буквално се размаза пред примата като я зарина с цветя и честитки. Президентът Румен Радев изпрати голям букет от жълти лалета на рожденичката, придружен с искрени пожелания.

Поздравителен адрес изпрати министър председателя от служебния кабинет Огнян Герджиков. В него той пожела на Лили Иванова лично щастие и здраве.

„Вярвам, че с безграничната Ви творческа страст, енергия и магнетизъм на сцената, ще продължите да докосвате сърцата на публиката и да я карате да ликува“, допълни Герджиков.

Ето го букетът от президента Румен Радев

Отчетоха се също кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова и новият председател на Народното събрание Димитър Главчев. Рожденичката остана поласкана и щастлива от вниманието.

„Винаги съм била обичана и мразена. Отвсякъде гонена и навсякъде посрещана. Такъв ми е животът и си го харесвам. Пожелавам си само здраве и още години енергия и музика“, каза и самата прима.

 

Поздравителният адрес от Огнян Герджиков

Цветята за рожденичката от Йорданка Фандъкова

Лили Иванова с две от любимите жени на екс кмета на столицата Стефан Софиянски

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар