Краси Радков се обясни в любов публично на друга, съпругата му в шок!

Краси Радков се обясни в любов публично на друга, съпругата му в шок!
Гласувайте за статията

Краси Радков призна коя е жената от родния шоубизнес, която обича повече от всички други.

Вчера Краси Радков отпразнува рождения си ден. На същата дата е родена и естрадната прима Лили Иванова. Именно тя се оказва обект на неговите чувства, които избликнаха неочаквано и непринудено. Актьорът и певицата се познават от години и определено имат силна връзка, узна kliuki.bg.

Краси Радков остава верен на принципите си

Краси Радков остава верен на принципите си

Тук със сигурност не можем да говорим за някакви интимни отношения. Краси Радков е успял да спечели уважението на Вечната Амбър и смята това за едно от най-големите си постижения. Актьорът признава, че Лили му е присърце не само защото са родени на една и съща дата. Просто той я смята за институция на родната сцена.

Именно заради огромното си уважение и страхопочитание комикът никога не би си позволил да влезе в образа на Иванова. Краси Радков е блестящ имитатор и всеки образ му се получава. Споделя, че може да направи и естрадната прима, но не знае дали ще му се получи. А и не би пробвал публично, защото за него тя е „прекалено голяма“.

Комикът разкрива, че от екипа на „Шоуто на Слави“ са му предлагали да изиграе Вечната и Святата след напускането на Виктор Калев. Той, обаче, винаги е отказвал категорично, заявявайки, че има достатъчно култови образи. Припомняме, че именно заради шегите с Лили в предаването, тя и Слави Трифонов си развалиха отношенията, пише bgdnes.bg.

Всяка година, въпреки че и самият той е рожденик, актьорът не пропуска да изпрати цветя или бонбони в знак на уважение към Лили Иванова. Не споделя, обаче, дали и тя му отвръща на жеста. Но за Краси Радков това сякаш е без значение, тъй като той е от тези хора, които предпочитат да дават, вместо да получават.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар