Бомба: Илиана Раева шокира България с решението си! (истината разтърси всички – още подробности)

Бомба: Илиана Раева шокира България с решението си! (истината разтърси всички – още подробности)
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева направи това, което никой не очакваше от нея!

Вечното златно момиче и председател на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева взе изненадващо и шокиращо за мнозина решение. С типичния си строг и отговорен характер, съпругата на Наско Сираков е отказала апетитното предложение да оглави министерството на спорта.

Илиана Раева

Илиана Раева шокира всички като отказа твърдо да стане министър на спорта. Предложи вместо себе си отново Красен Кралев

Това призна самата Илиана Раева за потрес на цялото общество. Голяма част от което виждаше в нея перфектният министър на спорта. „Да, предложиха ми този пост, когато се сформираше служебния кабинет. Тогава аз отказах и оттам нататък никой вече не ми е предлагал“, обясни Илиана Раева.

Тя заяви, че не смята себе си за подходящ избор и мисли, че не би била достатъчно добра за тази позиция. Надеждата й е министър на спорта отново да стане Красен Кралев, тъй като вярва безусловно в него и отдавна е разбрала на какво е способен.

Колкото до успехите на новите златни момичета, Илиана Раева не може да скрие щастието и вълнението си. За нея тези деца са истинско чудо. Което с много работа, хъс и упоритост, се доказват дори по-бързо от предшествениците си.

„Най-младият отбор победи олимпийските шампионки на Италия. Това е повод за гордост, повод за възхищение към тези момичета. За които съм сигурна, че оттук нататък могат да правят само чудеса за България“, похвали ги Раева.

Съпругата на Наско Сираков сподели също, че поддържа връзка със стария отбор на златните момичета и се радва на успехите им в новия живот. Особено на Цвети Стоянова, която вече се е възстановила напълно и се занимава с мода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар