Холивуд в шок: Брад Пит се свърши, отслабна и побеля! (болен ли е актьорът – ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Холивуд в шок: Брад Пит се свърши, отслабна и побеля! (болен ли е актьорът – ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)
3 (60%) 1 vote

Брад Пит не прилича на себе си, направо се е свършил!

Шок и ужас разтресе Холивуд, а и милионите фенове на Брад Пит по света, след появата на последните му папарашки снимки. Те са правени само преди броени дни в Лос Анджелис. Но оставиха всички с отворени усти и свити сърца.

Брад Пит

Брад Пит покърти всички, изглежда ужасяващо

Сами може да откриете разликите и да кажете дали този посивял, отслабнал и съсипан мъж на снимките е същият бляскав и красив Брад Пит?! 53-годишният секссимвол на Холивуд изглеждаше коренно различно само преди няколко месеца.

Видът му в момента говори сам по себе си, а причината очевидно е разводът с Анджелина Джоли. Брад Пит изглежда недохранен и е повече от ясно, че липсата на семейна топлина и грижовна съпруга са му се отразили пагубно.

Най-силно влияние обаче има липсата на децата му, които Пит обожаваше. Актьорът прие крайно тежко обвиненията на Анджелина Джоли, че се е отнасял грубо с малчуганите.

Припомняме, че в делото по развода Джоли настояваше за пълните права върху децата им, тъй като Брад редовно ги нагрубявал, крещял им и дори им посягал. Тези пристъпи на ярост, за които Джоли твърдеше, явно са лъжа, която съсипа Брад Пит.

Като гледаме снимките лесно можем да установим и че всички слухове и клюки за негови настоящи и нови връзки, са просто медийни спекулации. Един влюбен и обичан мъж никога не би изглеждал така окаяно като актьорът в момента.

Липсата на семейството и най-вече на децата съсипа актьора

„Дано наистина да успеят да намерят някакво споразумение с Анджелина и да запазят поне човешките си отношения един към друг. Иначе Брад ще се съсипе тотално“, коментират в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар