Съпругата на Фицата проплака: Чувствах, че ми изневерява, но не исках да повярвам! (Милена изригна съсипана)

Съпругата на Фицата проплака: Чувствах, че ми изневерява, но не исках да повярвам! (Милена изригна съсипана)
5 (100%) 1 vote

Съпругата на Филип Аврамов – Фицата място не може да си намери!

Място не може да си намери от мъка и болка съпругата на Филип Аврамов – Фицата. Красивата Милена Спиридонова направо се свършила, откакто актьорът я напусна демонстративно. Обявявайки, че обича друга жена и чака дете от нея.

Фицата

Жената на Фицата не спира да плаче, горката е съсипана от предателството му

Както вече всички знаем, това е певицата Севинч Ибрахим. С която Фицата се запозна и загаджи по време на представленията на „Бог Рок“. Там Севинч пее и свири на китара и барабани, а Филип прави същото.

Двамата слагали рога на Милена месеци наред, преди тя да научи жестоката истина. Припомняме, че преди време Фицата се кълнеше в любовта си към съпругата, детето и брака.

Двамата с Милена Спиридонова са заедно отдавна. Женят се през 2002-а година, а дъщеричката им Рая в момента е на пет годинки. Детето още не разбира какво се случва с татко му, но Милена знае отлично и това едва не я убило.

„Чувствах го. Усещах, че Филип ми изневерява. Сякаш можех да подуша, че е бил с друга жена и че има нещо. Но истината е, че не исках да го повярвам. Налагах си да мисля позитивно и да си затварям очите. Сега знам, че не е било правилно и е трябвало да бъда по-силна. Защото мълчанието не помага и не спасява нищо“, плачела Милена пред свои близки приятелки.

Нейни колежки разкриват, че от месеци я гледат с подпухнали от плач очи и вече сериозно се тревожат за здравето й. А на Филип Аврамов казват само, че се надяват да му се върне това, което е причинил на семейството си. И го осъждат за безотговорното му поведение, направило нещастни жена му и детето.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Съпругата на Фицата проплака: Чувствах, че ми изневерява, но не исках да повярвам! (Милена изригна съсипана)”

  1. Елена

    апр. 25. 2017

    То една Севинч,то една Ибрахим-Миризлива кадъна(живях в Разград и зъбките им знам).Фица,до нея ли опря?!Съжалявам те,макар и късно ще разбереш защо!

  2. Eлена

    апр. 25. 2017

    Фица,до тази миризлива кадъна ли опря?!Макар и късно ще съжаляваш,затова те жаля.Живях в Разград и ги знам,тежко ти!

Добавете коментар