Натали Трифонова подпали война в БТВ, всички са на тръни!

Натали Трифонова подпали война в БТВ, всички са на тръни!
5 (100%) 1 vote

Натали Трифонова раздели колегите си от БТВ на два лагера.

Откакто преминава в екипа на телевизията, Натали Трифонова коренно се е променила. Тя се превърна в сензация със своите красиви прогнози за времето и дори си открадна от славата на зевзека Емо Чолаков. Той пък взе, че хлътна по нея. Явно не е и единственият, защото блондинката е като богопомазана в нюзрума, научи kliuki.bg.

Натали Трифонова вирна нос до небесата

Натали Трифонова вирна нос до небесата

В последните седмици красавицата доста си е вдигнала акциите. Основната причина, разбира се, е фактът, че претърпя бурна авантюра със Слави Трифонов. Той е блян за куп родни красавици, а на Натали Трифонова не се дърпа особено. Въпреки че двамата вече не са интимни, авантюрата им направи синоптичката още по-оборотна.

В повечето мъже в телевизията, с които контактува, буквално й се кланят. Красавицата се вживява като истинска примадона и дори едно кафе не може да си вземе сама и все моли някой да й донесе. Всички прищявки на синоптичката били удостоявани с внимание на момента и повечето мъже я гледали влюбено.

А този факт няма как да не превърне Натали Трифнова в трън в очите на колежките й. Бившите секссимволи на телевизията сега са забутани в трета глуха и цялото внимание е за новото русо попълнение в екипа. Както знаем, женската злоба е доста силна движеща сила и дори е успяла да сближи журналистки, които принципно не се обичат особено, пише hotarena.net.

Освен че е недолюбвана от женската част на екипа на БТВ, синоптичката си навлече гнева и на своите колежки от Нова телевизия. Доскоро Никол Станкулова се смяташе за най-красивото лице на прогнозата. Сега, обаче, все по-често чува твърдението, че Натали Трифонова е я детронирала и е по-красива от нея. Деси Банова също никак не симпатизира на бившата държанка на Дългия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар