Новата Ванга втрещи: Румен Радев живее втори живот! (виж разкритията й за президента и първата дама)

Новата Ванга втрещи: Румен Радев живее втори живот! (виж разкритията й за президента и първата дама)
4.5 (90%) 4 votes

Феноменът Марияна Николаева направи неочаквана прогноза за Румен Радев!

Президентът Румен Радев е огромен късмет за България. С него буквално ударихме в десятката. Това увери феномен номер едно на България Марияна Николаева, която се прочу с прозвището новата Ванга.

Румен Радев

Румен Радев живее втори живот на ръководител на страната ни и това е негова карма, той ще дръпне България напред – казва ясновидката

Николаева спечели родното риалити „Ясновидци“ по Би Ти Ви и видя атаката с химическо оръжие в Сирия. Повечето от прогнозите й са се сбъдвали, затова и мнозина й вярват и до днес.

Ясновидката разкри, че президентът Румен Радев живее втори живот в държавата ни, тъй като няколко поредни живота се е прераждал в нашите земи. Имал е обаче множество недовършени каузи и е разпалвал битки, в които са били погубени хиляди хора.

„Този път му е дадено да изчисти кармата си и точно затова той ще направи безкрайно много добрини за България. Ще взима решенията сам, дори понякога и без да се допита за съвет. Но тези решения ще бъдат правилни и ще ни водят в правата посока. Радев има разума, силата и опита на ръководител, точно заради миналите си прераждания тук“, казва Николаева.

Колкото до вечните клюки и спекулации за ролята на първата дама Десислава Радева в управлението, новата Ванга е категорична. Генерал Деси няма думата във важните политически решения. Те се взимат само и единствено от държавния глава.

„Да, Радев обича и уважава съпругата си. Тяхната връзка също е белязана от кармата. Дори може да я слуша, но я слуша в дома им. Когато е на „Дондуков“ 2 се води единствено от волята и желанието си за просперитет на българите. А не от женски приказки“, коментира ясновидката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар