Енчо Керязов на кръстопът: Мария Игнатова го натиска за развод, но той обича и Димитринка! (още подробности)

Енчо Керязов на кръстопът: Мария Игнатова го натиска за развод, но той обича и Димитринка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова напусна окончателно Димитър Рачков заради новата си любов!

Както често казват – жените обикновено са по-решителни от мъжете. Правилото потвърди и чаровницата Мария Игнатова, която се раздели с дългогодишната си половинка Димитър Рачков. В името на нова любов. Както всички знаем, тя е към акробата Енчо Керязов.

Мария Игнатова

Мария Игнатова се е отдала изцяло на чувствата си, докато Керязов е на кръстопът

Месеци наред двамата си гукат скришом от хорските погледи и използват всяка свободна минута, за да са заедно. За Мария Игнатова обаче това вече не е достатъчно. И тя започнала малко по малко да натиска Енчо Келязов за развод с жена му.

Точно тук е огромният проблем, тъй като за Керязов Димитринка не е просто съпруга, а нещо много повече. Тя е майка на децата му и негов дългогодишен партньор, масажист, треньор и асистент в работата.

Енчо и Димитринка се запознават преди години в Англия, където тя била въздушна гимнастичка. Влюбили се и се оженили така набързо, че дори не успели да си купят брачни халки, а ги взели назаем. Тя от майка му, а той от полицай, който ги спрял за превишена скорост.

Оженили се и им се родили двама сина Радостин и Ангел, които са тяхната гордост и вече говорят свободно няколко езика. Енчо и Димитринка имат няколко имота у нас, но цял живот обикалят по Европа и света за представления.

Близки до Керязов твърдят, че той вече се изморил и искал да се установи за постоянно в България. Затова и се застоявал все по-често в столицата, откъдето тръгнала и срещата, а по-късно и любовта му с Мария Игнатова.

Предвид факта колко близки са с Димитринка обаче, трудно можем да заключим, че тази връзка ще завърши с хепиенд за Игнатова. Едно е сигурно – дори и Енчо да се раздели с нея, Рачков няма да я прибере обратно. Твърде голяма беше болката и обидата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар