Жени Калканджиева изригна: Кифлите на Тачо са грозни и тъпи! Аз съм най-яката мацка на света (виж какво още заяви)

Жени Калканджиева изригна: Кифлите на Тачо са грозни и тъпи! Аз съм най-яката мацка на света (виж какво още заяви)
5 (100%) 1 vote

Жени Калканджиева не си поплюва и го доказа за пореден път!

Вечната Мис България Жени Калканджиева се слави с чепат нрав и остър език. И го затвърди за пореден път в интервюто, което даде наскоро. В него тя се самопровъзгласи за „най-яката мацка на света“, която на тези години е още търсена и желана от мъжете.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева нахрани любовниците на Тачо

„Няма нищо по-хубаво от това да привличаш погледите и желанията, когато си достатъчно зряла и независима. Мъжете с главно М се вълнуват не от силиконови кифли, а от силни, успели и уверени в себе си жени с характер. Аз съм такава и се гордея с това“, заяви Жени Калканджиева.

Тя признава, че до момента не си е правила никакви пластични операции, защото не й харесват, а и няма нужда. Изглаждала е само една лека бръчица на челото си с лазер, но дори и с нея пак била перфектна. Защото красотата и чарът идват отвътре, а не от фасадата.

Колкото до вечните й проблеми и скандали с Тачо, който не е от най-верните съпрузи, хубавицата има ясно виждане за нещата. Тя е убедена, че няма да се разведе с мъжа си заради незначителни кифли.

„Любовниците на Тачо са грозни и тъпи. Те ни най-малко не са ме притеснявали. Ако ще и 60 такива същества да навре в леглото си, аз съм и си оставам единствената. Затова и не смятам да им отдавам значение, камо ли да оставя сина си без баща заради тях“, коментира Калканджиева.

Жени допуска някой ден да си постави силиконови импланти в бюста, но може би това ще се случи не по-рано от 60-та й годишнина. В момента всичко си било на мястото и то повече от прекрасно – любимият на мъжете среден размер.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар