Демир Доган се похвали как… вдига самолета, смая всички! (виж истината за сина на Ахмед Доган + снимки)

0

Демир Доган си има нова мечта, която реализира!

Синът на Ахмед Доган – младият Демир Доган наскоро се похвали с нещо, което шашна мнозина. А именно с това как… вдига самолета. Не бързайте да се смеете, защото става дума за прекия, а не преносния смисъл на думата.

Демир Доган
Демир Доган най-после сбъдна мечтата си да вдигне самолета

Че момче на годините и с физиката на Демир Доган не се нуждае от „Трибестан“ е повече от ясно. Предвид факта и че той е един от най-желаните ергени у нас. Любопитното и това, което смая всички е решението му да подкара истински самолет.

Младият Доган има желанието да стане любител пилот и вече действа по реализирането му. Преди няколко седмици той е посетил специален център в Лондон. Където кандидат пилоти може да научат всичко за летенето и самолетите.

Преподава се огромно количество теоретичен материал и се завършва с реално пилотиране на самолет в компанията на истински професионален пилот.

Демир Доган вече си е запазил дата за управление на мощния „Еърбъз 380“, но разбира се, преди това има какво още да научи за летателните машини и авиацията като цяло.

Отива му да е пилот, особено според десетките мераклийки, които са му хвърлили око

За тези, които в момента ще побързат да озлобеят и да изсъскат: „Така е, като е синче на Доган и има пари“…, ще кажем, че хобито на Демир Доган изобщо не е скъпо. Могат да си го позволят и съвсем обикновени момчета, тъй като цената на час, прекаран във въздуха, е 90 британски лири.

Което прави 210 лева наши пари. Както виждаме, единственото, за което иде реч, е първо да имаш мечта, а след това и хъса да я реализираш.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.