Скандалът се разраства: Виж колко прибира Дарина Сарелска от Нова ТВ! (+ заплатите на дружките й в цифри)

Скандалът се разраства: Виж колко прибира Дарина Сарелска от Нова ТВ! (+ заплатите на дружките й в цифри)
4 (80%) 1 vote

Дарина Сарелска живот си живее с парите от Нова телевизия!

Скандалът с шефката на „Новини и актуални предавания“ по Нова телевизия Дарина Сарелска се разраства. Припомняме, че бомбата избухна преди седмица, когато топ разследващият журналист Васил Иванов напусна медията заради системна цензура.

Дарина Сарелска

Дарина Сарелска гушва по 15 000 лева месечна заплата за шефството си в Нова телевизия

И обвини за тази цензура не друг, а именно Дарина Сарелска. В интервюто си пред Слави Трифонов той предостави факти и записи на колеги от телевизията, които показват истинското лице на дамата.

Днес обаче лъснаха данни, които изправиха косите на обикновените българи. И те са колосалните пари, които Дарина Сарелска прибира от службата си в Нова телевизия. Оказа се, че към днешна дата шефката се облажва с по 15 бона на месец, пише вестник „Таблоид“.

Това е меко казано съмнително, тъй като Сарелска постъпва на работа в Нова само преди две години. И започва на стартова заплата от 10 000 лева. Миналата година обаче заплатата й е увеличена с цели 50%, тъй като се справяла отлично със задълженията си.

Не само Сарелска, но и приятелките й Ани Цолова, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Ани Салич се разписвали срещу твърде нескромните 8000 лева месечен приход. Същите пари взима и Виктор Николаев.

С хилядарка по-малко взимат Галя Щърбева и Лора Крумова. Ники Дойнов е оценен на 6500, а Богомил Грозев едва на 4000 лева заплата.

Ето ги и повечето от заплатите на водещите в цифри – най-облажени са приятелите на шефката, според Васил Иванов

„Откъде идва тази разлика в заплатите на колегите и с какво кръгът около Дарина Сарелска е по-работоспособен от другите?! Тази жена владее до съвършенство изкуството на манипулацията и пропагандата. Затова и не вярвам да си получи заслуженото, камо ли да бъде изгонена“, заяви Васил Иванов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар