Взрив: Хиляди българи беснеят в мрежата заради билетите за Слави Трифонов! (Дългия отсече – прави втори концерт)

Взрив: Хиляди българи беснеят в мрежата заради билетите за Слави Трифонов! (Дългия отсече – прави втори концерт)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов се зарече, че ще направи втори концерт в Арена Армеец!

Като на война. Такова беше усещането вчера, когато в рамките на невижданите 26 минути бяха разпродадени всички билети за концерта на Слави Трифонов. Припомняме, че той е под надслов „Има такъв народ“ и ще се проведе на 16 юни в зала Арена Армеец.

Слави Трифонов

Слави Трифонов счупи всички рекорди – билетите за концерта му се продадоха за 26 минути

Билетите за грандиозното шоу, каквото само Слави Трифонов и екипа му умеят да правят, бяха пуснати в продажба точно в 10.00 часа на 25 април (вчера). Каква беше масовата истерия обаче, когато в 10.25 от Ивентим съобщиха, че всичко е продадено и билети… няма!

Хиляди хора ревнаха във Фейсбук и се стигна до жестоки словесни битки затова, че горките са висели в сайта за продажба на билети още от 9.30 сутринта.

Точно в 10 часа обаче не всички се оказаха от щастливците, които успяха спокойно да влязат онлайн и да си закупят заветния пропуск. Поради простата причина, че от огромния наплив Ивентим гръмна.

Ивентим прегря и сайтът се срина като часове наред даваше „Грешка, опитайте отново!“ при всеки опит за резервация на билет. Същото положение остана до следобед, макар че още в 10.30 часа сайтът обяви за разпродадени местата от първото до последното.

Зверското недоволство и обвиненията на хората към Слави Трифонов, че не е предвидил правилно наплива от желаещи и не е ситуирал концерта на стадион „Васил Левски“, накара Дългия да размисли.

Снощи в шоуто си той обяви официално, че ще провери възможностите за наем на залата и ще направи второ шоу „Има такъв народ“. Което евентуално можем да очакваме през септември. Дано тогава поне организацията с продажба на билети да бъде на ниво!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар