Милица Гладнишка пусна бомбата: Подземен бос ме искаше, но аз отказах! (Вижте кой е)

Милица Гладнишка пусна бомбата: Подземен бос ме искаше, но аз отказах! (Вижте кой е)
Гласувайте за статията

Милица Гладнишка крие тъмен период от живота си, към който не иска да се връща.

Преди звездата й да изгрее, Милица Гладнишка е споделяла съдбата на куп известни личности в зората на кариерата й. Глад, бедност и мизерия са споходили природния талант. Фурията е била принудена от обстоятелствата да заработва в бар за хомосексуалисти, узна kliuki.bg.

Милица Гладнишка май не си пада по лошите момчета

Милица Гладнишка май не си пада по лошите момчета

Действието се развива в Лондон. Актрисата и певица урежда гаджето си на работа в английската столица и не издържа дълго преди и тя да стегне куфарите. Милица Гладнишка почти веднага се записала на уроци по джаз пеене. Но те само изяждали бюджета й, вместо да го попълват. Затова тя склонила вече да се разхожда с таблата с нощен клуб.

Оказало се, че той бил по-специфичен, защото в него ходели все мъже, които си падат по своя пол. По време на работата си там бъдещата звезда успяла да завърже куп приятелства. Случило се така, че гаджето, заради което заминала, я зарязал и измамил с доста пари, които си била спестила.

След като вече нищо не я задържало на Острова, а и нямало как да се оправя сама финансово, Милица Гладнишка се върнала в България без идея с какво ще се занимава. Тя не се виждала като успяла актриса, защото завършила куклен театър в НАТФИЗ. Затова и решила да се препитава с друг талант – пеенето.

Чаровницата бързо си намерила работа като пееща сервитьорка. Още на първата работна вечер обаче научила с изненада, че заведението се радва на редовното посещение на мутрите на СИК и хората на Маджо. Михалев се оказал ценител на джаза и за сефте привикал новата сервитьорка да му попее на ушенце, пише retro.bg.

Милица Гладнишка бързо станала любимка на Маджо и той все й искал специална програма. Тя, разбира се, нямало как да му откаже, както от страх, така и заради солидните бакшиши, с които преживявала. Говори се, че Михалев е имал и други мераци към надарената певица, но тя плахо ги е отклонила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар