Случи се! Миро Каризмата хвърли бомбата: Ще става татко! (снимки + още подробности)

Случи се! Миро Каризмата хвърли бомбата: Ще става татко! (снимки + още подробности)
5 (100%) 1 vote

Миро Каризмата най-после ще сбъдне голямата си мечта!

Сензационна вест разтърси мрежата преди часове, а бомбата беше пусната от Миро Каризмата. Бившата дуетна половинка на Галка от култовия за времето си дует публикува многозначителна снимка.

Миро Каризмата

Ще става ли най-после татко Миро Каризмата?!

На нея той държи в прегръдките си малко момиченце. Лицето му грее от щастие, а над фотото пита: „Отива ли ми, а?!“. Хиляди негови фенове моментално се юрнаха да лайкват снимката, а мнозина дори честитиха на певеца.

Въпреки, че въпросното детенце очевидно не е негово. Всички обаче приеха това като знак. А близки до Миро Каризмата подшушнаха, че го е направил нарочно, защото съпругата му Ели вече е бременна.

Припомняме, че Миро и Елица се ожениха преди година в Гърция като мечтата на 41-годишния певец беше именно тази – да стане татко. До момента обаче хората масово се съмняваха в истинността на брака му, тъй като двамата с Ели на практика живеят разделени.

Те нямаха дори нормален меден месец, а дни след венчавката той се върна в София, а тя излетя за Лондон. Ели живее и работи в Англия от години като връзката й с Миро Каризмата през цялото време се базираше на пътувания и срещи от месец на два.

„Е, значи все пак са успели да свършат работата, при това най-важната. Защо им е постоянно да са заедно и да си омръзнат?! Така е по-добре – виждаш се чак, когато се затъжиш за човека, правиш потомство и всичко си е ок“, коментират почитетели на Миро.

Певецът постна многозначителна снимка, която провокира шушукане и предположения

Други обаче са по-скоро скептични и продължават да държат на версията, че певецът се е оженил нарочно, с идеята да прикрие истинската си ориентация. Те са съмняват и че Елица е бременна, считайки брака им просто като изгоден договор между двете страни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар