Щерката на Алек Болдуин и Бейсинджър публикува палави снимки

Щерката на Алек Болдуин и Бейсинджър публикува палави снимки
3 (60%) 1 vote

Щерката на Алек Болдуин и Бейсинджър публикува палави снимки в социалните мрежи, на които тя е полугола с братовчедка си Ейла.

Това, обаче не е за пръв път, защото девойката, която е взела красотата и чара на майка си, вече е над 20, но от доста време е активна в публикуването на снимки, демонстриращи разголеното й тяло.

На 54 години Алек отново стана баща, след дълго очакване

На последните, публикувани в мрежите кадри, например, Айреланд, е само по бикини, а голото й тяло в горната част е прикрито от нейното куче, което държи в скута си.

Комбинацията на гените на Алек Болдуин и Ким води до много положителен резултат

До нея е братовчедката, дете на Стивън Болдуйн, двете са само до долната част от банските си и са видимо щастливи, публикацията е с надпис, честит ден на Земята, самата Айреланд си я сложи в профилите си в Интернет, пишат и в изданието за новини – „Една. Бг“.

Аирелайн Болдуин – красивата наследница на две големи звезди

Припомняме, че от тинейджър младата наследница на Ким и Алек е пред професионалните обективи и се снима за агенции като рекламните кампании на „Калвин Клайн“, „Мейсис“, както и още „Сисли“ и „Рампейдж“.

Ние от изданието „Клюки.бг“ също харесваме звездните родители на младата хубавица, която споменаваме тук, но знаем, че преди повече от 20 години, родителите й, които бяха една от най-харесваните двойки в света преминаха през един от  определяните като супер грозни разводи.

Обиди, съд и обвинения, последваха между иначе страхотните по отделно Алек Болдуин и дългокраката блондинка Ким Бейсинджър. Една от най-успешните в мода, кино и рекламни продукции жена от поколения насам. Нейната дъщеря е почти нейно копие както си личи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар