Чудовищни разкрития за живота на Доналд Тръмп и Мелания тресат САЩ! (виж какво върши той, когато камерите спят)

Чудовищни разкрития за живота на Доналд Тръмп и Мелания тресат САЩ! (виж какво върши той, когато камерите спят)
3.7 (73.33%) 3 votes

Доналд Тръмп става все по-антипатичен на света, а тази истина за живота му с Мелания Тръмп шокира!

Американски медии разтресоха милиони хора зад океана с последни разкрития относно живота на Доналд Тръмп и прелестната му съпруга Мелания Тръмп. Истината е чудовищна и касае личните отношения на президента на Америка и първата дама.

Мелания Тръмп

Мелания Тръмп е била подложена на истински кошмар от Доналд Тръмп

Това, което се е случвало периодично в дома на двойката, докато камерита спят, разгневи обществото и създаде тройно повече врагове на Тръмп. Стари познайници на богатата фамилия взривиха страната с това как Доналд е забранявал категорично на Мелания Тръмп да ражда дете.

И не поради някакви сериозни опасения за здравето й, а от страх да не изгуби красотата и перфектната си фигура. Кошмарът започва, когато Мелания Тръмп е на 35 години и забременява с първото си дете. Съобщава го на мъжа си, а скандалът е чутовен.

„Доналд почерни живота й тогава и преди това. Неговата дума е закон и не можа да приеме факта, че тя, видиш ли, го е нарушила. Вместо да се радва, че жена му е бременна и ще го дари с наследник, той я изтормози. Мелания реши, че ще роди, каквото и да й струва това. Тогава той клекна, но превърна в ад цялата й бременност“, разказват източниците пред медиите.

Доналд Тръмп нито за миг през деветте месеца не се поинтересувал от здравословното състояние на майката и бебето. Вълнувало го единствено Мелания да остане слаба. И следял за това като копой.

Днес 11-годишният им син Барън е умно и будно дете, а за 47-те си години Мелания изглежда убийствено. Само тя обаче си знае какво й коства това и как в момента щеше да бъде никоя, ако бе наддала дори с 5 килограма.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Чудовищни разкрития за живота на Доналд Тръмп и Мелания тресат САЩ! (виж какво върши той, когато камерите спят)”

  1. Катрин

    апр. 27. 2017

    Сериозно? А не я ли е бил освен това? А да я щипе тайно от камерите, да и оставя синини? А да я е връзвал в мазето на тъмно? Я стига бе, вие там бяхте.

Добавете коментар