Драма! Наталия Гуркова е отчаяна съпруга, последната надежда е в детето ѝ

Драма! Наталия Гуркова е отчаяна съпруга, последната надежда е в детето ѝ
Гласувайте за статията

Наталия Гуркова не е щастлива от настоящия си живот, но вече е късно за нея!

Красавицата Наталия Гуркова тъне в забрава извън България. От нашумяла миска на родна почва, сега тя е просто отчаяна съпруга, която помага на мъжа си в бизнеса.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова тъне в забрава, но надеждите й са живи

Преди около десетилетие черногорецът Джордже Михалевич отне Наталия от родината й и след това й направи две деца. Това беше краят на славата за манекенката.

Днес тя вече отдавна е забравила какво е да дефилираш по модните подиуми. Съдбата й й тежи, но пък затова тя е намерила своята надежда в дъщеря си, пише в. „Уикенд“.

Малката Джорджия Михалевич върви по стъпките на майка си. Тя вече участва в конкурси за красота и дори има победа в един от тях.

Наталия Гуркова много се надявала, че детето й ще успее да направи това, което тя самата не успя. А именно да стане една от най-добрите манекенки на Балканския полуостров, а защо не и в Европа.

Джорджия до момента показвала завиден талант. Тя умеела да позира отлично пред камерата и обичала тази професия.

Близките на Наталия Гуркова дори считали, че детето е по-надарено от майка си и го чака по-добро бъдеще. Това, разбира се, зависи от него, но и от шанса в живота му.

Всъщност Джорджия има стабилен гръб зад себе си. Баща й лесно би могъл да й даде старт в кариерата, а майка й пък да я научи на тънкостите в занаята.

Говори се, че самата Наталия вече изобщо не била щастлива с този си живот. Липсвала й славата, която я правела щастлива преди време, научи Kliuki.bg.

Тя се е превърнала в изцяло в майка и домакиня. Освен дъщеря, миската има и малък син, който все още има нужда от пълните й грижи. По всичко личи, че краят за Наталия Гуркова вече е факт, но дано Джорджия Михалевич я замести подобаващо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар