Ексклузивно! Новата на Андрей Арнаудов е скандалджийка и с една глава над него (СНИМКА)

Ексклузивно! Новата на Андрей Арнаудов е скандалджийка и с една глава над него (СНИМКА)
5 (100%) 2 votes

Андрей Арнаудов има нова изгора, с която си прекарва невероятно, но и има доста спорни моменти с нея!

Съпродуцентът на „Папараци“ Андрей Арнаудов отново е яхнал вълната на любовта. Тв водещият пак е влюбен, а жената до него има доста интересен външен вид.

Андрей Арнаудов с нова жена

Андрей Арнаудов с нова дама на сърцето

Андрю е бил засечен да се гушка с нея в самолет, пътуващ от София до Барселона. Читател на Kliuki.bg е станал свидетел на новата двойка и ни информира за нея.

През целия полет Андрей и любимата му са се държали като влюбени гълъбчета, което говори, че връзката им е сравнително отскоро. По всяка вероятност е започнала този месец.

Контрастът във визията им обаче е голям, тъй като дамата е с поне глава по-висока от продуцента, както личи и от снимката по-долу. Това едва ли ги притеснява особено, понеже той е пълен с пари, а тя има тяло на менекенка.

Андрей Арнаудов може да не е надарен по отношение на височината, но затова пък си пада само по доста стройни хубавици. Бившата му съпруга Даниела, Надя Иванова, Бориса Тютюнджиева – всички те са по-високи от телевизионера.

Интересното е, че новата на Андрю очевидно е с доста чепат характер. Нашият източник твърди, че на летището, докато са чакали багажа си, любовната двойка се е скарала жестоко и е вдигнала голям шум около себе си.

Характерът на Андрей не е никак лесен и това е причината той да няма все още половинка в живота. Продуцентът се води като голям особняк, с когото не се живее лесно.

Той обаче явно сам си търси белята, както се казва, тъй като и новата му любов не си поплюва. На летището тя изобщо не си мълчала пред неговите остри реакции и думи. Дали точно това не е жената на живота му?!

Вижте снимка на двамата в самолета! От кадъра си личи, че тя е много по-висока от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар