Голяма: Мила Кунис трогна цяла Америка! (Виж какво направи за Елвира и Марк)

Голяма: Мила Кунис трогна цяла Америка! (Виж какво направи за Елвира и Марк)
5 (100%) 2 votes

Мила Кунис доказа, че е голяма

Мила Кунис трогна цяла Америка. А с постъпката си разплака и родители си, Елвира и Марк Кунис. Любимата холивудска чаровница доказа защо толкова я обичат феновете й. Сладураната, която къта 30 милиона долара в банковата си сметка, не се звездее, а живее напълно нормален живот

Мила Кунис разплака родителите си

Двамата със съпруга си Аштън Къчър отглеждат в любов и разбирателство двете си деца. Те са една от най-харесваните и сплотени двойки в Холивуд.

Звездното семейството се стреми да се държи далеч от прожекторите, щом става дума за личния им живот. Успяват да опазят личното си пространство и да докажат, че и звездите могат да живеят живота на обикновените хора.

Но с последната си постъпка благодарната дъщеря успя да разплаче, трогне и зарадва родителите си. Актрисата многократно им е предлагала да ги премести в по-голяма и луксозна къща или да им купи имение.

Но Елвира и Марк винаги й отказвали. Затова тя предприела друга стратегия. Мила Кунис реши да осъвремени и ремонтира старата им къща.
В която родителите на звездата живеят повече от двадесетина години. И в нея са отгледали нея и брат й.

„Не можем да си напуснем дома. В него имаме толкова спомени, преживели сме и лоши, и хубави моменти. Там отгледахме децата си. Скъп и мил ни е дома.

След определено време и години, на човек все по-трудно му става да си напусне къщата и да се премести другаде”, повтаряли Елвира и Марк Кунис. И в един момент дъщеря им ги разбрала.

„Разбрах, че родителите ми никога няма да си напуснат дома. Просто го обичат”, предала се Мила Кунис.

Затова решила да ги изненада, като ремонтира и обнови старата им къща. Тя им осигурила дори шестмесечна почивка, за да може строителната фирма спокойно да извършва ремонта и промените.

Майката и таткото на актрисата с уплах и безпокойство напуснали родната стряха. Но след като се върнали, не успели да сдържат сълзите си от радост и щастие. Те признали, че буквално „попаднали в рая”.

„В дневната има такава голяма маса, че спокойно на нея могат да се поберат няколко внучета”, бил повече от доволен баща й Марк.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар