Скандал! Веселин Маринов си иска Цветанка, на Веселина ще й се размине сватбата

Скандал! Веселин Маринов си иска Цветанка, на Веселина ще й се размине сватбата
3.5 (70%) 4 votes

Веселин Маринов е изпаднал в доста затруднена ситуация.

В последните дни се тиражира новината, че новата любима на Веселин Маринов се стяга за сватба. Оказва се, обаче, че ситуацията в любовен план между него и Веселин Пеева никак не е розова. Така че сватбената рокля и пищното тържество май ще си останат само в мечтите на добричлийката, научи kliuki.bg.

Веселин Маринов изпусна питомното, за да гони дивото

Веселин Маринов изпусна питомното, за да гони дивото

Естрадният трубадур изпитва все по-големи съмнения към истинността на чувствата на блондинката. Заради подозрителната й репутация и факта, че заряза мъж и деца заради нея, Веселин Маринов е станал доста подозрителен. Той си е наумил, че Пеева явно го е прилапала заради парите му. По същата тази причина иска и са сключат брак.

Със сигурност не е доста далеч от истината. А щом певецът стане подозрителен, то животът му и този на неговата половинка се превръща в истински ад! Точно по същия начин започна края на брака му с Цветанка. Тогава, обаче, подозренията бяха неоснователни. Но, за съжаление, той го разбра доста късно. И сега съжалява за най-голямата грешка в живота си.

Напоследък Веселин Маринов е все по-вглъбен от мисли за бившата си съпруга. Той се разяжда от обвинения, че е станал причина за развода им, и то по такъв нелеп и унизителен начин. Говори се, че той е стегнал багажа на Цветанка без никакво предупреждения и я е изхвърлил от дома им, оставяйки й само едно прощално писмо, пише hotarena.net.

В него на дълго и широко я обвинява за какви ли не провинения. Главното сред тях е изневяра с Христо Стоичков. След като минали няколко месеца, обаче, естрадният трубадур осъзнал, че е прекрачил границата и е направил най-голямата грешка в живота си. Той започнал да търси контакт с бившата си съпруга. Тя, напълно разбираемо, не иска дори да го вижда.

Сега Веселин Маринов си скубе косите от яд, че е изгонил позорно една жена, която наистина го обичаше и подкрепяше. И със сигурност я е загубил безвъзвратно. А междувременно му се налага да се справя с една изпечена златотърсачка, в която не може да намери любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандал! Веселин Маринов си иска Цветанка, на Веселина ще й се размине сватбата”

  1. Ирина

    май 02. 2017

    Г-н Гочев, малко ви познавам, но всеки път ще ви го пиша. Това което правите е позор за децата ви. Помислете, че тези деца ще пораснат и ще научат истината рано или късно – парите не са основния фактор в живота- морала ви липсва. Та откъде морал във вашата къща, баща ви сменя любовниците си всяка година, защо и вие да не вземете пример от него. Замислете се веднъж поне какво е изживяла майка ви и продължава да се блъска с любовните афери на мъж и син. Така се чувства и майката на децата ви, с тази разлика, че баща ви не оплюва майка ви в сайтовете.Виден земеделец провалил се в семейството, а семейството е най- важната институция, но крушата не пада по-далеч от дървото. Моят съвет е уредете си нещата по разумен ред и не занимавайте хората с простотиите си, че станахте за смях.

Добавете коментар