Ужас: Кошмарен рожден ден за Силвия Кацарова!

Ужас: Кошмарен рожден ден за Силвия Кацарова!
3.7 (73.33%) 3 votes

Силвия Кацарова прекара най-лошия рожден ден в живота си!

Певицата Силвия Кацарова закова 63 г. преди 2 дни, но празникът й се оказа кошмар. Изпълнителката на „Топъл дъжд“ стана жертва на обир точно на рождения си ден, писа HotArena.net.

Силвия Кацарова

Певицата Силвия Кацарова прекара кошмарен рожден ден

Оказва се, че докато рокаджийката е празнувала, неизвестни мъже са нахлули в автомобила й и са взели каквото са успели. В крайна сметка те били заграбили страничните огледала и още няколко дребни неща, научи Kliuki.bg.

Според Силвия Кацарова, кражбата показва, че става дума за наркомани. Взети са били дреболии, което говори, че не са изпечени крадци. Освен това самата кола не е била открадната.

Все пак обаче певицата не спира да се вайка, защото случилото се й създава проблеми. Тя ще трябва да ремонтира прозорците и вратите, които са били счупени.

Хубавото в случая е, че вокалистката на LZ има застраховка и няма да даде нито лев от джоба си за ремонта на автомобила. Единственото, което ще трябва да даде, е времето си.

Нейната кола не е единствената разбита в онази нощ. Извършителите са проникнали в още няколко, които са били паркирани пак в същия район.

Въпреки че има аларма, Силвия Кацарова не е реагирала навреме. Тя най-вероятно не е чула нищо, тъй като в същото време се е забавлявала в столичен ресторант, където музиката е била твърде силна.

Певицата се е сдобила с доста честитки за своя 63-ти рожден ден. Тя е получила цветя дори от хора от властта като премиера, президента и министъра на културата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ужас: Кошмарен рожден ден за Силвия Кацарова!”

  1. fgdg

    апр. 28. 2017

    Дори най-големите пейзани би трябвало да знаят, че каквато и застраховка имаш, пак има задължителна такса, която плаща клиентът.

  2. сиди

    апр. 29. 2017

    Е аз съм от най-големите пейзани и се знам ,че има такси , но това едва ли е важно за Сипвия Кацарова. Важно е, че за един приятен ден тя ще си спомня с горчилка

Добавете коментар