Елена Кучкова с уникална саможертва за новия си!

Елена Кучкова с уникална саможертва за новия си!
5 (100%) 1 vote

Елена Кучкова е готова на всичко за своя нов възлюбен!

Красавицата Елена Кучкова възнамерява най-накрая да се омъжи, след като скоростно започна да наближава 30-те. Плеймейтката си е намерила нов любим, който пак е с много пари, научи Kliuki.bg.

Елена Кучкова

Елена Кучкова отново лети в облаците на любовта

Въпросният мъж върти успешен бизнес в Пазарджик, което е накарало Ели да си вземе багажа и да се пресели в този град. Окото й не мигнало да напусне столицата, тъй като била луда по него.

Все пак близки и познати на Кучкова силно я приветстват за смелостта да отиде в друг град, понеже знаели колко много обичала София. Там тя имала изграден кръг от приятели, докато в Пазарджик не познавала никого, освен любимия си.

Според мълвата, Елена Кучкова има и друга причина да се премести. Нейното сърце бе разбито от Любомир Ников, който я заряза с годежен пръстен на ръка.

Любо Бентлито разтрогна годежа изневиделица, като все още не се знае точната причина. Някои отдават действията му на чисто и просто желание да си ляга с други жени.

Разбира се, голяма роля за раздялата им изигра дъщерята на политика. Тя така и не одобри връзката им, тъй като намираше Ели за прекалено млада за баща й, а и доста ограничена в интелекта.

В момента Мис Плеймейт 2013 зависи финансово изцяло от новия си приятел. Затова тя не смее да се върне в столицата дори за миг, тъй като той бил доста ревнив.

На Елена обаче започнало да й харесва в малкия град. Тя нищо не правела по цял ден и единственото й задължение било да ощастливява мъжа си.

Освен това плеймейтката можела да си отдъхне от недоброжелателните погледи, които я следвали в София след раздялата й с Любо Ников. Така вече единственото, на което се радвала в този живот, е любовта, която тя намирала за най-важното в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар