Голяма трагедия разтърси живота на Стефан Данаилов

Голяма трагедия разтърси живота на Стефан Данаилов
5 (100%) 1 vote

Стефан Данаилов страда жестоко след поредната трагедия, която го сполетя!

Великият Стефан Данаилов има още един повод да страда. Актьорът бе сполетян от толкова нещастия в последните години, но още едно го връхлетя преди седмици, научи Kliuki.bg.

Стефан Данаилов

Стефан Данаилов стана жертва на още една мъка от трагедия с близък човек

Оказва се, че Ламбо е останал без своя любим племенник. Трагедията се е случила навръх Цветница, а злощастната новина е дошла в дома на звездата почти мигновено.

Ламби Кондев, който е син на сестра му Росица, се е споминал от карцином. Болестта го е повалила буквално за седмици.

Стефан Данаилов е бил много близък с племенника си. Той дори го възприемал като свой собствен син, тъй като когато се родил, още нямал деца.

Както е известно, актьорът доста късно стана баща. На всичкото отгоре дълго време криеше от всички, че има син, понеже той беше незаконен.

В тези години, когато Владко е бил в САЩ с майка си и се е виждал с баща си само през лятото, Ламбо чувствал като свой син именно Ламби. Затова понесъл особено тежко смъртта му.

Това обаче далеч не е първото нещастие, което връхлита Данаилов в последните години. Жена му Мария се спомина преди 4 години, а малко след това самият актьор се разболя от рак а кръвта.

В момента здравето на звездата от „Стъклен дом“ е стабилизирано, но трагедията с племенника му отново го е разклатила. Дори се говори, че актьорът бил на успокоителни.

Стефан Данаилов и сестра му Росица ще се поклонят отново пред Ламби през месец май. Тогава стават 40 дни от неговата смърт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар