Взрив: Развод между Ани Салич и Ники Дойнов?

Взрив: Развод между Ани Салич и Ники Дойнов?
3.8 (76%) 5 votes

Ани Салич и Ники Дойнов са в обтегнати отношения!

Една от най-успешните телевизионни двойки може да се раздели. Ани Салич скоро може да смени партньора си на екран, след като Ники Дойнов показва доста големи признаци на недоволство, научи Kliuki.bg.

Ани Салич и Ники Дойнов са скарани

Ани Салич и Ники Дойнов са в конфликт

Новинарят бил изключително недоволен от факта, че заплатата му е по-ниска от тази на колежката му. Той търпял това от години, но напоследък го застигнали финансови грижи и решил да поиска увеличение.

В момента Ани Салич прибира цели 8 бона месечно, докато Ники взима само 6500 лв. Разликата е доста голяма, а работата на двамата е една и съща.

Дойнов изтъкнал като довод пред началството именно това, че партньорката му прибира повече и затова е редно и той да получава толкова. От Нова ТВ обаче категорично отхвърлили молбата на журналиста.

За най-голяма обида Ники считал това, че той е отдал почти цялата си кариера дотук на тази медия, а получава по-малко от Ани, която се присъедини към екипа едва преди няколко години.

Всъщност Салич е една от най-високоплатените в цялата медия. Тя е наредена по заплата веднага след шефката си Дарина Сарелска, чието месечно възнаграждение възлиза на 15 хил. лв.

Колкото Ани Салич влимат още Виктор Николаев, Ани Цолова и Генка Шикерова. Всички те дойдоха в Нова телевизия след Ники Дойнов, но вече получават повече от него.

Говори се, че журналистът бил толкова ядосан от това положение, че се изпокарал с Ани Салич заради заплатите им. Него го подразнило, че колежката му отказала да се застъпи зад исканията му пред началството.

Всичко това може да раздели двамата и те вече да водят Новините с други партньори. Тези други най-вероятно ще бъдат Даниела Тренчева и Богомил Грозев.

Това би бил вторият развод за Ани Салич в рамките само на месеци. Неотдавна тя се раздели със съпруга си Бранко, а сега същото й предстои и в професионален план.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Взрив: Развод между Ани Салич и Ники Дойнов?”

 1. зрител

  апр. 29. 2017

  Дойнов е прекалено добър за да търпи капризите ,нервите и климакса на тая простовата македонка .

 2. безобразие

  апр. 30. 2017

  Ани Салич – една доста грозновата и посредствена уж водеща – кой НЕКАДЪРНИК Я СРАВНЯВА С ДОЙНОВ? ТА ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ В ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЙТО „ИЗМИВА“ ОЧИТЕ НА БЕЗБПРОЙ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ТАМ!!

 3. виждащ и чуващ

  май 02. 2017

  Тая стара грозна чанта Салич докога ще ни я навират в очите .Заради нея не гледам новините на Нова.Дойнов е №1 в тая телевизия.

Добавете коментар