Кубрат Пулев с велик успех! Това съобщение го разтърси! (СНИМКА)

Кубрат Пулев с велик успех! Това съобщение го разтърси! (СНИМКА)
3.7 (73.33%) 3 votes

Кубрат Пулев пак победи и даде повод на България за гордост!

Нашият най-силен боксьор на профиринга Кубрат Пулев направи голяма крачка към световния връх. Той разби Кевин Джонсън след 12 рунда на истинска битка, научи Kliuki.bg.

Кубрат Пулев - Кобрата

Кубрат Пулев напомни за своята класа

Преди мача обаче се случи нещо интересно. Кобрата получи странно съобщение от фен. То гласеше, че трябва да победи с нокаут в 5-тия рунд, защото го е заложил така.

В крайна сметка до нокаут не се стигна в целия мач, което със сигурност е ядосало фена. Той е изгубил своите пари, но пък Кубрат Пулев ги увеличи доста, тъй като е ясно, че ще получи тлъста сума за своя успех.

Кобрата вече е претендент за титлата на света. С тазвечерния си успех той отново си спечели правото да спори за върха в този спорт.

Както е известно, Кубрат Пулев вече веднъж спори за лидерството в световния бокс, но загуби от Кличко. Сега се заканва, че ще бъде различно.

Именно жаждата за световната титла засега спира Кобрата да се ожени и да свие гнездо с Андреа. Той отдавна обяви, че иска първо да постигне всичко в бокса и чак след това ще мисли за семейство.

Проблемът обаче е, че годините текат и както Кубрат, така и Андреа остаряват. Затова титлата трябва да бъде постигната час по-скоро, ако боксьорът иска да не бъде твърде възрастен татко.

Успехът на нашия боксьор в „Арена Армеец“ тази вечер е негов 25-ти в кариерата. Следващият му мач най-вероятно ще се проведе в края на годината.

Вижте съобщението до Кобрата преди двубоя!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар