Брутално! Мария Илиева заличава Наско от лицето на родния шоубизнес

Брутално! Мария Илиева заличава Наско от лицето на родния шоубизнес
1 (20%) 1 vote

Мария Илиева смята да съсипе Атанас Колев, певицата е жестоко наранена!

Поп дивата Мария Илиева се оказа доста отмъстителна. След като Наско Колев й би шута, певицата реши да му го върне чрез кариерата му, научи Kliuki.bg.

Мария Илиева и Атанас Колев

Мария Илиева съсипва Наско

Музикалната компания Stereo Room, която продуцираше варненския рапър в последните 3 години, сега се е отказала от услугите му. Това прави Атанас свободен агент.

Фирмата е на Мария Илиева, която явно е счела за необходимо да прекрати не само личните си, но и своите професионални отношения с 20-годишния младок. Така тя го затрива не само от живота си, а и от родния шоубизнес.

Рапърът в момента абсолютно сам движи своите участия, които са намалели наполовина. Той е оставил за връзка с него личния си телефон и директно комуникира с желаещите услугите му.

Всичко това логично е довело до намаляване на ангажиментите му, а оттам и до спад в приходите му. Той обаче не се отчайва и е убеден, че ще преодолее кошмара „Мария Илиева“.

Все пак се очаква Наско да не остане за дълго като свободен агент. Саня Армутлиева вече предявява интерес към него. Тя му бе ментор в X Factor и още оттогава му е хвърлила око.

Атанас Колев нашумя именно чрез това музикално шоу през 2013 г. Там той се запозна с Мария Илиева, която беше жури в предаването.

След края на формата, в който Наско остана на крайното второ място, той продължи кариерата си благодарение главно на Мария, с която направиха невероятни хитове.

Сега обаче те вече са разделени. Причините, според мнозина, са свързани с факта, че певицата е искала дете от младежа, докато той не е бил готов.

Неотдавна рапърът написа в интернет гневен статус, в който твърди, че му правят мръсно и че е бил „тъпо пишлеме“, което е вярвало на всичко. Предполага се, че статусът му е бил насочен именно към изпълнителката на „Нищо“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Брутално! Мария Илиева заличава Наско от лицето на родния шоубизнес”

  1. Just_me

    апр. 29. 2017

    Самозабравил се световно безизвестен смешник !!! Сега, за да си оправи „кариерата“ да си легна и със Саня Армутлиева …

Добавете коментар