Еманюел Макрон, едно различно лице на Франция

Еманюел Макрон, едно различно лице на Франция
5 (100%) 2 votes

Еманюел Макрон, едно различно лице на Франция и на политиката изобщо в наши дни.

Един мъж с блестящо образование, много заложби, кариера и толкова таланти, на крачка от това да управлява една голяма страна и съзнателно избрал да няма свое поколение и да остарее с жена, която е 25 години по-голяма от неговата възраст.

Един труден избор или просто една любов, осъзната и желана, историята на политика и икономист Макрон от френски произход е достойна за кино лента. Но най-прекрасното е, че той чупи всички клишета и показва как интелект и душа могат да преминат през почти всички спънки на ежедневието.

Роден в семейството на кардиолог и педиатър, възпитан и изучен в най-добрите училища, от съвсем млад се изкачва без компромис по стълбицата на успеха. Не спира да се развива – философ, преподавател, учен, финансист, а след това и политик на високо ниво. Едва на 29 вече ръководи цяло Министерство. Забележителната фигура на Макрон днес е още по-обсъждана, заради неговата съпруга, с 25 години по-голяма от него.

Макрон е съученик на едно от трите деца на Бриджит, а тя е негова учителка, едва на 15 той чувства, че иска да се ожени за тази дама. Вече на 19 той признава, че ще бъде с нея и я обича, тогава тя е още омъжена и силно зависима от мъж, три деца и едва след години следва Макрон в Париж, където двамата заживяват като семейство.

След като получава солидното си образование и реализация, той й предлага брак, а на церемонията благодари на трите й деца,които са приели тази тежка промяна.

Макрон и неговата жена

Макрон е вече спечелил една от най-тежките битки, тази на дамата на сърцето си, чудесно е че има все още хора, които дръзват да застанат срещу стандартите и границите на общоприетото, защото знаят че техните възможности са големи и вярват в собствения си избор.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар