Явор Бахаров е на дъното, ето как се спасява актьорът!

Явор Бахаров е на дъното, ето как се спасява актьорът!
4.3 (86.67%) 3 votes

Явор Бахаров предприе крайни мерки, за да се спаси от мизерията!

Актьорът Явор Бахаров тъне в нищета. След като „ВИП Брадър“ го срина, той остана с незначителни оферти за участия в постановки. Това го накара да преосмисли нещата и да вземе важно решение, научи Kliuki.bg.

Явор Бахаров

Явор Бахаров изпадна в немилост и преглътна егото си

Явката се завръща на щат. Той ще бъде назначен от 1 май във Военния театър. Там актьорът ще се подвизава в следващите няколко години, пише в. „Уикенд“.

Явор Бахаров вече беше на щат, но в Народния театър. Той го напусна преди 2 години под предтекст, че заплащането е много ниско.

Сега обаче нуждата от сигурност отново е накарала актьора да се завърне към постоянния работодател. Така той си гарантира поне сигурна месечна заплата.

Освен това във Военния театър заплащането е по-високо, отколкото в Народния. Сега звездата от „Стъклен дом“ ще прибира по 850 лв. месечно, докато преди взимаше по едва 450 лв.

Явор реши да става самостоятелен, но след фиаското във „ВИП Брадър“ нещата за него се промениха. Той изгуби голяма част от сигурните си постановки, тъй като реномето му падна и от театрите спряха да го търсят.

Така актьорът се озова в задънена улица. В момента той бил толкова закъсал за пари, че не му оставало нищо друго, освен да преглътне егото си и да се върне на щат.

Явор напусна щатната си позиция преди време по съвет на брат си, който също отдавна се изявява като самостоятелен актьор. За разлика от Захари обаче, Явката няма постоянен доход от телевизия и затова не успя да се справи без сигурна заплата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Явор Бахаров е на дъното, ето как се спасява актьорът!”

  1. Прандила

    авг. 07. 2017

    Boly me hoYata….

Добавете коментар