Диляна Попова се крие от всички, ето докъде я докара Асен!

Диляна Попова се крие от всички, ето докъде я докара Асен!
Гласувайте за статията

Диляна Попова се срамува да се показва пред общите познати с Асен Блатечки!

Актрисата Диляна Попова продължава да изпитва болка от случилото се между нея и Асен Блатечки. Красавицата остана с дете на ръце сама, припомня Kliuki.bg.

Диляна Попова

Диляна Попова се крие от обществеността, не се показва даже и онлайн

Дидето и до днес изпитвала вина, че изобщо се е забъркала с колегата си. Затова я било срам да се показва пред приятелите си и била прекъснала контакт с доста от тях.

За да се покрие напълно, Диляна Попова изчезна и от интернет пространството. Тя си деактивира профила във Facebook и вече изобщо не съществува за онлайн потребителите.

Освен това актрисата рядко излизала на кафе. Тя дори си била сменила телефонния номер, за да не й досаждат хората.

Звездата от „Стъклен дом“ започнала да търси нови близки хора, които няма да я осъждат за поведението й спрямо Катерина Горанова. Тя намерила няколко такива, но като цяло й било доста трудно, тъй като историята й е обществено достояние.

Припомняме, че Диляна Попова едва не разведе Асен Блатечки с Катя. Тя роди извънбрачно дете на актьора, което го раздели със законната му съпруга за известно време.

В крайна сметка звездата от „Фамилията“ остана женен, но призна сина си и дава месечна издръжка от 800 лв. Нещо, което едва стига на Диляна да преживява.

„Зле е положението на Дидето. Няма ангажименти като актриса, а и бизнесът й с бутика не върви. Само на издръжката на Асен разчита, но тя е твърде малка.“ – коментират хора, които са наясно с живота на Диляна Попова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар