Бомба! Емануела отново взривява ВИП Брадър, Динев-младши трепери като лист

Бомба! Емануела отново взривява ВИП Брадър, Динев-младши трепери като лист
Гласувайте за статията

Емануела май ще бъде неочакваната стара нова сензация на ВИП Брадър.

След запомнящото се участие в минали сезон на риалитито за звезди, Емануела нищо чудно отново да прекрачи прага на Къщата в Нови хан. От кухнята на проекта споделят, че фолк певицата води преговори с продуцентите. Тя също не отрича подобни твърдения, узна kliuki.bg.

Емануела отново пристава на риалити формата

Емануела отново пристава на риалити формата

Силният минал сезон, в който фолк дивата не спести нищо на никого, е накарал Нико Тупарев отново да я цани за участник. Този път, обаче, правилата ще са малко по-различни. След като доказа, че се справя доста успешно не само като певица, но и като риалити героиня, Емануела е в пълното си право да тропне по масата и да заяви своите изисквания.

Сега изпълнителката на „5,6,7,8“ щяла да пребивава в Къщата само за две седмици. За този кратък престой, обаче, тя смята да се спазари за хонорар от 100 бона. А това си е истински рекорд за родния формат! Но цената определено ще си заслужава и продуцентите би трябвало на драго сърце да я платят.

Емануела ги е примамила с обещанието този път да не мълчи за скандалната си връзка с Димитър Динев-младши, а да разкаже за отношенията им с доста пикантни подробности. Тайните, които ще лъснат в национален ефир, щели да накарат милионерския наследник да си зарине главата в пясъка, пише hotarena.net.

На подобно примамливо предложение Тупарев надали ще успее да устои. Фолк дивата успя да се докаже в миналия сезон като наистина скандална, но пък и много пряма. Тя се сдуши с Миглена Ангелова и я добута до финала. А, междувременно, Емануела се оплете в любовна игра с Борислав Комсийски и успя да свали гарда на смятания за непоклатим актьор Христо Живков. Както ли ще забърка този път, ще разберем наесен!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар