Взриви мрежата: Анелия пусна свои невиждани снимки като малко момиченце! (ето каква кукла е била преди години)

Взриви мрежата: Анелия пусна свои невиждани снимки като малко момиченце! (ето каква кукла е била преди години)
Гласувайте за статията

Анелия умили феновете си с тези снимки, които досега никой не беше виждал!

Поп фолк дивата Анелия трогна почитателите си със супер умилителен жест. Явно днес в Деня на труда, певицата се е отдала на спомени за щастливото си детство. И реши да изненада всички със свои снимки като малко момиченце.

Анелия

Анелия умили мрежата със свои снимки като малко момиченце, голяма е сладурана

Бившата съпруга на Коко Динев качи няколко сладурски фотоси в Инстаграм, които моментално бяха „атакувани“ с лайкове и коментари от потребителите.

От снимките личи, че Анелия като малка няма нищо общо с детските години на дъщеря си Ивон. Ивон е сладко русоляво дете, наподобяващо ангелчетата по филмите. Докато майка й Анелия е тъмнокосо момиченце с черни вежди и огромни панделки.

„Когата на Анелия е черна като абанос, спокойно може да изиграе Снежанка. Очевидно Ивон като малка е приличала повече на баща си, носи неговия ген. И двете обаче са страшнсо сладки и много радват“, коментират фенове в социалната мрежа.

Заедно със снимките, Анелия реши да повдигне завесата и около личния си живот. Припомняме, че от известно време насам медиите упорито шушукат за това, че тя е срещнала своята половинка и вече е обвързана жена.

Ето каква чернокоса палавница е била бившата жена на Коко Динев като малка

Е, за жалост или не, това се оказа поредният балон. Който беше спукан от самата изпълнителка. „Не, не съм обвързана и нямам ново гадже. Нито пък старо. Сама съм, но не съм самотна. Чувствам се свободна, щастлива и успешна. Дъщеря ми, приятелите и работата запълват дните ми и нищо не ми липсва“, казва Анелия.

 

Ивон и Анелия изобщо не си приличат като малки деца

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар