Поли Генова безутешна: Започна да губи косата си, срина се психически! (истината шокира)

Поли Генова безутешна: Започна да губи косата си, срина се психически! (истината шокира)
Гласувайте за статията

Поли Генова място не може да си намери от ужаса, който я сполетя!

Чаровната ни фаворитка от Евровизия 2016 и настоящ ментор в „Гласът на България“ Поли Генова не е на себе си. Сладураната се сринала психически, след като осъзнала, че започва да губи най-милото си. А именно своята коса.

Поли Генова

Поли Генова в ужас, косата й пада без видима причина. Камелия й даде ценен съвет, дано помогне

Черепното окосмение е от огромно и първостепенно значение за всяко момиче и жена, а при Поли Генова то започнало да пада с бясна скорост и огромни количества.

Близки до обкръжението на изпълнителката разкриват, че от години Поли Генова тормози и измъчва косата си с какви ли не процедури, химии и бои за коса. Тя се е появявала в различни цветове само в рамките на няколко дни. А това изисква жестоки манипулации с косменото й покритие.

„Не знам какво става и какво ми се случва. Чета къде ли не и навсякъде пише, че е нормално човек да губи около 100-120 косъма от косата си на ден. А аз само при едно разресване губя толкова, че и повече. Ужасена съм, не знам какво да направя. Да не би да съм болна, някакви хормонални проблеми“, тръшкала се пред близките си приятели Поли Генова.

Тя се допитала за съвети до кого ли не, но още не се решавала да посети специалист или директно да потърси лекарска помощ. Купувала си скъпи маски и ампули против косопад, а отскоро следвала съвета на колежката си Камелия.

Камелия я посъветвала да укрепи косъма си с помощта на ленено семе. Видяла, че чалга дивата наистина се радва на здрава четина на главата, Поли решила да я послуша и в момента купувала ленено семе с килограми.

Надяваме се, че не след дълго грижите ще дадат резултат и чаровницата отново ще се усмихне щастливо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар