Разводът на Коко Динев и Емилия е факт: Признанието на певицата ще ви остави без думи! (виж тук)

0

Емилия и Коко Динев се разделят завинаги, въпреки малката Мира!

Разводът на Мария и Християн Гущеров е нищо пред скандалната новина за краха между Емилия и Коко Динев. И не, защото не знаехме от години, че Динев слага рога на половинката си. А, защото е престъпление да зарежеш жената, която току-що ти е родила второ дете.

Емилия
Емилия е станала много по-силна след раждането на Мира и отказва да търпи повече своеволията на Коко Динев

Припомняме, че само преди месеци Емилия подари най-прекрасния подарък на Коко Динев в лицето на малката Мира. Това е второто дете на двамата след първородния им син Иван.

Явно бащинските чувства обаче не са по-силни от желанието на Динев за свобода и ергенски живот. Двамата с Емилия са разделени още от рождения й ден, а Великден също прекараха поотделно, разкриват близки до двойката.

Новината е толкова абсурдна, че никой не искаше да повярва. Мнозина обвиниха медиите в поредните клюки и инсинуации, докато самата Емилия не публикува меко казано странен статус в профила си.

„Някъде има някой ,който мечтае за твоята усмивка и в твое присъствие открива смисъла на живота си!!! Някъде,някой мисли за теб!!!“, това написа Емилия само преди ден във Фейсбук, а феновете й пожелаха късмет.

Повече от ясно е, че певицата вече е твърде изморена, за да продължава да прощава на своя Коко ударите, обидите и унизителното отношение. „Коко не е мъж за една жена. Разбрала съм го отдавна и съм го приела. Свикнах да живея с това, а и той винаги се връща при мен и сина ни“ – беше казала навремето тя в интервю.

Очевидно ролята на послушната женица и вечно очакващата го Пенелопа са й дошли в повечко. Емилия днес е коренно различна от Емилия вчера. И може би именно появата на малката Мира я е накарала да прогледне и да преоткрие себе си и женската си сила.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.