Съдят Анджелина Джоли за далавери? (Измамата й шокира мнозина)

Съдят Анджелина Джоли за далавери? (Измамата й шокира мнозина)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли отива на съд за измама

Анджелина Джоли може и да търка наровете на съда за фалшифициране. Актрисата ще се изправи пред съдебните заседатели, защото е обвинена във фалшифициране. Тя е осиновила едно от децата си с фалшиви документи.

Анджела Джоли

Анджела Джоли съдена за измама?

Това е направила за най-големия си син Мадокс. Процедурата е извършена през 2003 година. Тогава актрисата е взела документите за осиновяване от бащата на сина си Моунх Сара.

Процедурата е станала същата година. Оказва се, че бащата на Мадокс всъщност не е биологичния й родител. Заради което фалшифициране Анджелина Джоли ще бъде изправена пред съда.

Истината по осиновяването е признал директора на благотворителна организация. Той е участвал в измамата с подправените документи.

За момента не се знае дали Анджелина Джоли е знаела за далаверата с фалшивите документи. Но въпреки това холивудската звезда може да бъде съдена. Все пак се прокрадват съмнения, че тя е била наясно с въпросите около осиновяването на сина си Мадокс.

В нейна полза говори факта, че съпругата на Брад Пит се е доверила на служителката със съмнителна слава Лори Галиндо. Жената е обвинена от властите за множество нарушения на закона. Освен това се знае, че е фалшифицирала множество данни на деца, които са осиновени от американски семейства.

Тепърва властите ще нищят дали Анджелина Джоли е знаела за измамата. И дали тя не е станала с нейното участие. При всички случаи обаче феновете са шашнати от действията на своята любимка.

Припомняме, че Анджелина Джоли и Брад Пит отглеждаха шест деца. Те осиновиха три от децата си, а останалите три са биологични.

Но Джоли трябва да се яви в съда. И да докаже правотата си. Както и да повтори, най-вероятно, процедурата по осиновяване.Само така Анджелина Джоли ще е сигурна в осиновяването на 15-годишния Мадокс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар