Луиза Григорова: Мартин не може да режисира живота ми! (Гаджето й в несвяст от решението й)

Луиза Григорова: Мартин не може да режисира живота ми! (Гаджето й в несвяст от решението й)
Гласувайте за статията

Луиза Григорова проговори за бъдещето си

Луиза Григорова не спира с провокациите. Младата актриса в момента е в ролята на д-р Вяра Добрева в „Откраднат живот”. Нейната героиня е стажант коремен хирург от болница „Св. Кирил”. Актрисата е част от екипа на намушелия лекарски сериал. Неин партньор в играта е Наум Шопов-младши.

Луиза Григорова

Луиза Григорова подлуди водещите

Актрисата признава за близка връзка между двамата. Те си партнират не само на снимачната площадка, но и извън нея. Луиза Григорова признава, че непрекъснато се чуват с младия си колега. Както преди, така и след снимачния ден.

Тъй като наследника на именитата актьорска фамилия е и неин съветник. Третото поколение актьор обаче не следва пътя на известните си дядо и баща актьори. Наум Шопов-младши следва медицина и мечтата му е да стане коремен хирург. Каквато в момента е ролята му в хитовия сериал.

В „Комбина” по Нова телевизия Луиза Григорова призна също, че гаджето й Мартин Макариев не „режисира живота й”. Пред двете водещи Лора Крумова и Галя Щърбева актрисата разкри още любопитни мистерии от бъдещето си.

„Всичките ни предишни връзки са били подготовка. Защото ние се срещнахме, понеже така ни е било писано. Ако се бяхме загаджили по-рано, можехме да се разминем.

Всяко едно нещо се случва тогава, когато му дойде времето”, убедена е чаровната актриса. Звездата от „Народния театър” обаче била повече от сигурна, че това ще е нейния законен съпруг. И рано или късно той ще я заведе до олтаря.

„На Мартин му бяха необходими две години, за да разбере, че ще се оженим. На мен ми беше ясно от самото начало. Намерихме се, което е прекрасно! Това лято ще бъде нашата сватба. Тържеството ще бъде вълшебно и то на любимия ми морския бряг.

Изненадата е тази, че кумове ще ни бъдат две …жени. Момичетата са ни много близки и за нас ще е чест те да ни кумуват”, призна актрисата. Което накара двете водещи да се втрещят от изумление, но повече не продължиха с въпросите.

Така Луиза Григорова сама повдигна завесата от предстоящото радостно събитие около нейния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар