Деси Бакърджиева v. д-р Хинова от „Откраднат живот”-гадже на мутра? (Ето колко разбити сърца оставила)

0

Деси Бакърджиева била наистина скрита лимонка

Миловидната Деси Бакърджиева ще се окаже опасна мъжемелачка. Русото изкушение нашумя с ролята си на д-р Хинова в популярния лекарски сериал ”Откраднат живот”. Красивата актриса е в напрегната любовна връзка в болница „Св. Кирил” с доц. д-р Мазов, а отношенията им са взривоопасни. Но извън прожекторите чаровницата крие личния си живот.

Деси бакърджиева
Деси Бакърджиева била гадже на мутра?

Деси Бакърджиева никога не се е показвала публично с гаджета. Но пък имала цели четири предложения за брак. Въпреки това хубавицата не е приела пръстените, защото била убедена, че това не е нейния човек.

Тя все пак не била от жените, които били готови на всичко, само и само да минат под венчило. Деси Бакърджиева притежавала разум и режела мераклиите с нездрав интерес към нея.

Но в миналото за малко не попаднала в лапите на подземен бос. И не станала законна негова половинка. Тя и родителите й живеели в центъра на София. Но се наложило да заживеят в крайните квартали и да си закупят жилище в „Люлин”.

Там завъртяла любов с бос на групировките. След като едва не минала под венчило с мутрата, дълго време не успявала да се освободи от пагубното му влияние.

Дори след като родила дъщеря си, с чийто баща се разделила отдавна, мутрата не я оставял на мира. Преследвал я и тя дълго време се опитвала да се освободи от пагубното му влияние.

„Спомня си веднъж, когато чаках детето си пред едно кино, до мен паркираха два „Мерцедеса”.От единия излезна той, директно ме прегърна и после дълго говорихме. После не знаех какво да обясня на дъщеря си”, още трепери актрисата.

В момента Деси Бакърджиева няма мъж до себе си. Оправдава се с натоварения си график около снимките на сериала „Откраднат живот”. Блондинката разкрива, че именно професията я карала доста гръмко да се разделя с гаджетата й. Те ревнували от целувките й с екранните й партньори и затова винаги се разделяли с нея с „гръм и трясък”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.