Моника Валериева няма срам: Показа си прелестите в елитен ресторант? (Още подробности)

Моника Валериева няма срам: Показа си прелестите в елитен ресторант? (Още подробности)
Гласувайте за статията

Моника Валериева напълно е загубила чувството си за срам

Моника Валериева се чуди как да привлече вниманието върху себе си. Моделката от Дупница става все по-нагла и разюздана в поведението си. Изцяло „ремонтираната”, както я нарече гаджето на Люси Иларионов, певицата Ани Хоанг, се държи като ненормален човек. Преди няколко дни тя цъфна в изискан столичен ресторант облечена само по…дантелен сутиен.

Моника Валериева

Моника Валериева отиде на ресторант само по сутиен

Клиентите на елитното заведение отвориха уста от изненада, но на брюнетката изобщо не й попречи тяхното недоволство и смръщените погледи.

Не стига че скандализира с оскъдното си облекло, но Моника Валериева започна си прави и селфи. И побърза да го качи в социалните мрежи. За тези, които не са видели или случайно останали не информиран за нейните прелести.

Същите тези дадености, както и най-милото й, които брюнетката не спира да си развява от години. И които са втръснали на всички, контактували с нея.

В същото време Мона не спира да тръби колко е морална и как честно и почтено си изкарва хляба насъщен. Припомняме, че тя заведе съдебно дело срещу режисьора на чалга клипове.

Защото в Къщата на Големия брат, където двамата бяха съквартиранти, Люси Иларионов каза, че Мона си изкарва хляба с „най-древната професия”. Но съдът отхвърли иска й и тя не успя да го осъди за „клевета”.

И с днешна дата моделката не спира да се хвали, че книгите за приложна психология и тези за окултното са й настолното четиво.

Но пошлите й действия разкриват коренно различни неща. Из форумите не спират да коментират, че вместо да чете подобна научна литература, по-добре да си наеме психолог или психиатър и да побърза да се лекува. „Докато не стане късно”, съветват я форумци.

Преди известно време Мона бе изгонена от друг тузарски ресторант, защото пак се появи оскъдно облечена, припомнят очевидци.

Самата Моника Валериева доста се харесва с кичозното си и провокативно поведение. Но определено това се отразява на взаимоотношенията й с другия пол Защото вече от доста време тя не се е похвалила с поредната си свалка с „тлъст чичко-паричко”, одумват я зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар