Бунт срещу Графа! Зрителите са бесни, искат главата му (ВИДЕО)

Бунт срещу Графа! Зрителите са бесни, искат главата му (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Графа предизвика масови недоволства сред зрителите на „Гласът на България“!

Владимир Ампов разтърси много хора пред малкия екран със своето решение да елиминира от отбора си считания за фаворит от мнозина Никола Константинов. Тази преценка на Графа му навлече безброи критики, видя екипът на Kliuki.bg.

Графа

Критикуват Графа в „Гласът на България“

В социалната мрежа Facebook хората са бесни, че Ники не бе избран за победител в двубоя със Зорница Славова. Те дори вече се съмняват в професионализма на ментора му, което е удар за самия него, защото така почитателите му могат сериозно да намалеят.

„Графееее, Графееее, какво направи, Графеее??? Мислех те за професионалист, а се оказа човек, пълен с предразсъдъци. Разкарваш различните, първо циганчето, сега това момче.“ – пише форумник.

Влади не за първи път си навлича така жестоко гнева на зрителите. Преди две седмици той накара мнозина да го упрекват, че не избра ромския тийнейджър Мишо. Все пак обаче Графа му обеща солово парче след шоуто.

Никола Константинов успя да продължи напред, въпреки избора на Графа. Поли Генова го „открадна“ в тима си.

И тук обаче много хора отбелязаха своите критики, тъй като „кражбата“ стана по доста опъващ нервите начин. Никой не натисна бутона и Ники започна да си тръгва, когато Поли го върна в шоуто.

В момента Никола има най-много почитатели от всички в предаването. Ако опре до зрителския вот, нищо чудно да достигне до финала на „Гласът на България“.

Младежът е току-що завършил Музикалната академия. Той е работил като певец за кратко в чужбина. Сега обаче желае да стане звезда в родината си и затова е в музикалното предаване на Би Ти Ви.

Вижте и чуйте сблъсъка, който сътвориха Никола Константинов и Зорница Славова! Безспорно има какво да ви даде този дует! И двамата се представиха блестящо и заслужиха овациите на публиката. Преценете сами кой беше по-добър измежду тях!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар