Предателството на Камелия смаза участник от „Гласът на България“ (ВИДЕО)

Предателството на Камелия смаза участник от „Гласът на България“ (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Камелия разби един от своите колеги, които този път трябваше да оценява!

Мариян от Сливен се чувства крайно зле, след като Камелия го отряза в „Гласът на България“. 30-годишният певец отпадна от младата красавица Беатрис, видя Kliuki.bg.

Камелия

Камелия предаде свой колега, а дали имаше основания?

Интересното тук обаче е друго. Всъщност Мариян е колега на Ками. Той дори има своя кариера за гърба си, която в момента е в застой.

Именно заради това, че също е от света на чалгата, той избрал Камелия за своя ментор и след това останал крайно разочарован, че тя го отсвири.

Мариян възприел решението на изпълнителката на „Залеза и зората“ като предателство. По време на репетициите Ками постоянно му казвала колко го харесва и как дори се надява да пее с него на една сцена, а накрая избра Бети.

Припомняме, че Мариян бе част от „Пайнер мюзик“ за няколко години. Той нашумя преди 12 лета с хита си „Шоколадка“. Впоследствие обаче кариерата му почна да върви надолу и се стигна дотам да се явява в „Гласът на България“, за да чуят отново за него.

Камелия обаче не му позволи да стигне далеч в шоуто. Тя се обърна на кастингите, но след като видя, че става въпрос за него, сякаш леко се разколеба.

Коментарът на сливенския ром, че е пипнал нейната гръд веднъж, сякаш допълнително я смути. Дали заради това го отряза от предаването, не е ясно.

Чуйте дуета между Бети и Мариян! Преценете сами дали изборът на Ками бе правилният или трябваше да спаси своя колега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар