Слави Трифонов тържествува: Направи колосален удар! (разлая кучетата – още подробности)

Слави Трифонов тържествува: Направи колосален удар! (разлая кучетата – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов отново счупи собствения си рекорд!

Шоумен номер едно в цяла България Слави Трифонов отново надмина себе си. Открай време Дългия има навика да подобрява собствените си рекорди, но този път направо надскочи всичко, правено досега. Което ще му донесе грандиозна печалба.

Слави Трифонов

Слави Трифонов отново разказа играта на злобните душички, които не живеят собствения си живот, за да душат около неговия

Сигурно се сещате, че става дума за концертите, които Слави и Ку-ку бенд ще изнесат в зала Арена Армеец, при това в два последователни дни. Първият от тях, който е под мотото „Има такъв народ“, беше насрочен за 16 юни – петък.

Билетите за него обаче свършиха само за 25 минути, затова още същата вечер Слави Трифонов обяви в ефир дата за втори концерт. Който, противно на всичко, правено досега у нас, ще се състои следващата вечер – на 17 юни събота.

Е, очевидно е, че желаещите да пеят и танцуват заедно с Дългия и хората му, са повече от предвиденото. Чак такова нещо обаче никой не беше очаквал. Защото билетите за втория концерт пък бяха разграбени за нечуваните дори в чужбина… 9 минути.

Миналия петък дойде и най-интересното. А то е, че Трифонов се зарече да направи и… трети концерт, отново в Арена Армеец. Очаква се датата за него да бъде обявена до дни, както и продажбата на билетите.

Тук идва и колосалната печалба на Дългия, която се очаква да помете злобарите. Само за първия концерт се предвиждаше Слави Трифонов да изкара един милион лева. А елементарни сметки сочат, че ако концертите са три, той ще стане по-богат с цели 3 милиона. Е, кучетата нека си лаят, Слави продължава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар