Сашо Кадиев изплака болката си: Бих заменил всичко за живота на татко!

Сашо Кадиев изплака болката си: Бих заменил всичко за живота на татко!
5 (100%) 1 vote

Сашо Кадиев все още изпитва болка от смъртта на баща си!

Актьорът Сашо Кадиев не е забравил случилото се през 2012 г. и никога няма да го забрави. Тогава баща му почина от рак и остави майка му вдовица.

Сашо Кадиев

Сащо Кадиев изплака болката си

Днес, 5 години по-късно, водещият на „Преди обед“ продължава да изпитва истинска мъка от загубата си. Той не е преживял това, което се е случило, и признава, че никога няма да го преживее, научи Kliuki.bg.

Александър Кадиев дава мило и драго да бъде отново с баща си. Той дори би заменил всичко, което има в живота си, за да бъде на една маса с него.

„Бих се съгласил да ми отнемат всичко, което съм постигнал през тези 5 години, само за да бъда с него. За жалост обаче няма кой да ми предложи такава сделка.“ – каза Сашо Кадиев в „Папараци“.

Телевизионерът вярва в задгробния живот и е убеден, че в момента баща му се радва на по-добър живот. Той дори е сигурен, че духът на татко му му е помогнал много за всичко хубаво, което му се случи през тези 5 години.

Припомняме, че след смъртта на Георги Кадиев животът на сина му потръгна в положителна насока. Той заживя с жената на живота си и се сдоби с дете от нея. Освен това си намери работа в Би Ти Ви, което много му помогна да осигури финансово живота си.

В момента Сашо съчетава две професии и му е много тежко, защото едновременно с това е и глава на семейство. Той обаче е длъжен да остане в телевизията, въпреки че не му е страст, тъй като с актьорските хонорари трудно би издържал трима души.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар