Мария Шарапова взриви: С Гришо вечеряли 5 часа в ресторант, затворен за двамата! (срещат се отново на знаково за тях място)

Мария Шарапова взриви: С Гришо вечеряли 5 часа в ресторант, затворен за двамата! (срещат се отново на знаково за тях място)
4.5 (90%) 2 votes

Гришо и Мария Шарапова странно затоплиха отношенията си, според нея има още какво да очакваме!

Григор Димитров – Гришо може скоро да ни поднесе огромна изненада. Но не в професионален, а в личен план. И този път тя не е свързана с Никол Шерцингер, а с дългогодишната му изгора Мария Шарапова.

Гришо

Гришо и Мария Шарапова вечеряли цели пет часа в ресторант, затворен само за тях двамата

Преди дни самата рускиня хвърли бомбата като призна, че двамата с Гришо отново за затоплили отношенията си и са вечеряли заедно. При това не къде да е, а в ресторант, който е бил затворен само за тях двамата.

Така наречената вечеря продължила цели пет часа, през които двамата си прекарали по-добре дори отколкото в разцвета на любовта си. „Толкова хубаво беше двамата да бъдем просто едни нормални човешки същества. Григор е много сложен и деликатен мъж, а е и толкова важна част от моя живот. Щастлива съм, че го направихме“, заяви в интервю Маша.

Тя и Гришо съвсем скоро ще се срещнат пак, при това за сюблимно за тях място. Те ще участват в благотворителен мач на централния корт „Маноло Сантана“ в Мадрид.

Спомняте си, че именно там преди години Гришо и Маша обявиха връзката си. Мястото е изпълнено с топли и романтични спомени и едва ли поредната им среща там сега ще остане просто професионална, подозират запознати.

Отдавна е ясно, че Шарапова не одобрява факта, че Гришо е заедно с Никол Шерцингер. Рускинята не ревнува от певицата, а просто смята, че тя е твърде възрастна, разкрепостена и с коренно различни принципи и виждания от Григор Димитров.

Нищо чудно тенисистите да се преоткрият след поредицата от нови срещи и старата любов да пламне с нова сила. Още повече, че докато беше с Маша, Гришо израсна най-много – и в личностно, и в кариерно развитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар