Резил: Кичка Бодурова смени името си, ето как трябва да я наричаме вече! (дует Ритон я смляха от подигравки)

Резил: Кичка Бодурова смени името си, ето как трябва да я наричаме вече! (дует Ритон я смляха от подигравки)
3 (60%) 1 vote

Кичка Бодурова вече няма да е Кичка Бодурова!

Естрадната легенда Кичка Бодурова умря! Да живее Кей Би!… Не, това не е някаква лоша шега, а самата истина. Това разкриха близки до певицата в Щатите. Бодурова си е жива и здрава, и дори пристига на турне в България идния месец.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова вече щяла да се казва Кей Би. Катя и Здравко паднаха под масата

Само че концертите й няма да се водят на старото й име, а на новото. Което тя всячески се опитвала да наложи, както в Америка, така и у нас. Така че, запознайте се с новата си стара познайница – Кей Би.

Модерно и шикозно звучи, а?!… Всъщност това е прякорът, с който в Америка наричат изпълнителката. Кей Би са инициалите на името и фамилията й. Съкращението е нещо съвсем нормално за страната на неограничените възможности, но не и за България.

На нашите ширини подобни изцепки се приемат за проява на лош вкус, снобария или казано накратко – изгъзица. „Кичка Бодурова обаче си е наумила да направи всичко, каквото трябва, но до година-две цяла България да я познава като Кей Би. Все едно това ще я подмлади или ще я превърне в новата Лили Иванова“, смеят се източниците.

Тези обаче, които най-силно се кикотели на приумиците на колежката си, са Катя и Здравко от Ритон. Отдавна знаем, че те изобщо не се долюбват с Кичка Бодурова и то от години.

А върхът в кризата на отношенията им настъпи по време на общото им съжителство под покрива на Вип Брадър. Затова и като разбрали за раждането на сензацията Кей Би, Ритонци едва не паднали под масата от смях.

„Ако ще и Лес Би да се кръсти, по-популярна няма да стане. Леле, как се излагат някои хора и то на стари години. Пази Боже сляпо да прогледа“, хранели я Катя и Здравко пред свои близки приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар