Потрес! Иван Лечев стори немислимото в „Гласът на България“ (ВИДЕО)

Потрес! Иван Лечев стори немислимото в „Гласът на България“ (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Иван Лечев направи нещо шокиращо пред погледа на цяла България!

Един от менторите в „Гласът на България“ се прояви доста изненадващо. Иван Лечев стори нещо, което шокира всички зрители, забеляза Kliuki.bg.

Иван Лечев

Иван Лечев разби всички илюзии, че възрастните не шават като младежи

Китаристът на ФСБ се показа за пореден път като сваляч. Той може да е на 60 г., но все още ръцете му шават. Това се видя ясно по време на прегръдката му с една от участничките в музикалното шоу.

Илона Иванова отпадна от отбора на Графа, но пък Иван Лечев я прибра при себе си. Когато тя отиде да му благодари, той я опипа добре и дори я хвана за кратко отзад.

25-годишната певица не посмя да каже нищо, тъй като китаристът я спаси от елиминиране от шоуто. Със сигурност обаче едва ли се е зарадвала на тези неочаквани ръце върху себе си.

Иван Лечев по принцип е известен сваляч. Той се разведе и се задоми с далеч по-млада от него жена, от която има син, който в момента е на 4 г.

Има вероятност музикантът просто по навик да е посегнал на Илона, понеже през годините през неговите ръце са минали какви ли не жени. Той е женкар по природа и това няма как да не му се отразява и на стари години.

Иначе талантът на конкретната участничка в „Гласът на България“ е безспорен. Тя свири и на пиано, а Лечев обича именно такива участници, понеже и той е музикант.

Китаристът й друг път е приковавал вниманието на зрителите с това, че хвърля погледи на жените. Сега обаче го видяхме в действие.

Ето я и самата случка!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар